m e & u

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, December 2, 2008

i n t r o d u c t i o n




Dis is me n o r a l y a a b i n t i a h m a d....setelah sekian lama ujudnyer blog nie br ari ni ada keinginan nk menulis dan mengarut kt blog nie.keinginan tu ujud pn setelah rs busan dan penat dengan kehidupan, so mcm sesi luahan prasan gak.
Sekarang nie, aku makin membesar & b'+ sihat...mane x sihat, buat keje skit makan, makan & makan. Bile free jer aku akan cr mkn. Pastu sedr penat bwk bdn yg semakin besar ini. Semua org yg aku jumpe buat kali pertama nyer mesti akan ckp aku nie garang dan sombong. mayb sbb aku nie susah skit nk senyum kot. Tp sebnrnyer aku ok. Klu org 2 sekepala dgn aku lg okay. Aku xtau lah tanggapan org ttg aku mcm mane plak tp nie pe yg beberapa makhluk inform aku ttg aku & perangai aku.
Aku nie sbnrnyer emo tau,,,senang sgt lah nangis. klu takat cite2 sedih nie any time aku leh melalak. even tgh mrh skali pn, if xkene cr aku leh nangis. so far mmg dh byk kali sgt aku tgh mrh tetiba nangis.

Sekarang aku bahagia dgn keluarga aku, kawan2 dan orang sekeliling aku...walaupun kadang2 menyenakkan perut aku dgn pelbagai masalah, tp itu lah kehidupan....



















3 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...