m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, February 18, 2009

h a n t a r a n a g a i n

allo....ari ni nk share a few more pic of my hantaran...ini dr lelaki for me. nk siapkan hantaran seperti yg kita nk bkn senang. 1st yg akan buat kita serabut is theme. ape theme yg kita nk??classic??moden??n plus kene selari dgn budjet yg kita ada. klu budjet sikit how nk buat hantaran tu nmpk cantik, so kreatif2kan lah dr tu. nk cr org tolong mengubah pun, kene pndi. klu tukang gubah pndi jimat, so byk benda yg boleh dijimatkan.so bile smpi turn you guys, pndi2 lah yer.

Kita tgk gmbr lah ek....check it outMy tunang ni org Parit Buntar Perak, so yg i prasan ttg org perak hantaran mesti ada bahulu & halwa. btul x??? btul kn? my brother in law org perak jugak, hantaran dia sama jer dgn my hantaran nie. hihihi.nie pic bahulu & halwa




so kt bwh nie plak my cake.my favorite cake. blueberry cheese cake from coffee bean.wallah...nyum nyum.



lastly, my pic wit all da hantaran...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...