m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, June 24, 2010

j a m u

sebelum nie memang makan jamu...tp makan yang pil bukan yang serbuk.. semalam dengan penuh kebanggaan diri ke warta bangi tuk beli jamu. dengan rasa penuh bangga jamu serbuk jadi pilihan...walaupun sebelum nie dh tau yang tekak nie takkan mampu telan, tp disebabkan ingin menjadi manusia yang positif saya telah memilih jamu serbuk...

pagi ni,,,amik kau,,,macam nk mati minum air jamu nie...uwekkkkkk!!!!nk muntah..tu la konon positif sangat.

Thursday, June 17, 2010

saya yang asyik nak makan

KENAPA ???
sekarang kuat makan la,,,asyik lapar jer...dulu xde mslh pn klu xmkn mlm. sekarang nie mesti kene mkn klu x perut buat lagu keroncong untuk nasi. semlm g cr window 2010 yang br dilancarkan kelmarin. so pegi la jusco kt dpn umah. dlm plan awal cari window dulu then br mkn tp smpi jer kt jusco aku dh pilih tpt tuk mkn....

menu smlm. chicken chop & fish bite makan kt bistro then beli plak lasagna kt pizza yg menjadi jiran kpd bistro nie. kuat nyer mkn skang nie....xde gmbr sbb sgt pelahap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...