m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, October 27, 2010

a d u h a i . . .

Malam tadi, punya la menunggu cerita ASMARA (only cerita yg aku ikut sekarang) aku boleh tdo..sementara nk start lagu aku dah zzzzzzzzzzz..bile sedar balik dh kol 10.30pm....husband pun dh tdo, mesti dia benggang jer wife dia tdo awal..i tertdo u...bile sedar cerita itu sudah lama pun abis aku pun kembali zzzzzzzz...tp xsmpi 3 jam aku tdo (12.50am),aku bgn lg.......kali sebab...XDE ELECTRIC. aduhai...TNB awat la time nk tdo boleh plak boleh breakdown...(xleh mrh lebih - lebih, cari rezeki dgn TNB nnt kene buang keje.hahahahahah) trus bgn col 15454 (no utk dicontact if xde electric.) asyik la bz...col lg & lg & lg...


bile xdpt col aku pun amik bantal bukan pintu tdo atas sofa...puas ati. sekali dgr ayah bercakap telefon, rupanya ayah yg dpt col TNB,,,aku pun smbg zzzzzz. dlm 40minit lepas  xde electric, dgr bunyi aquarium ayah dh berfungsi, switch air cond berbunyi, kipas berpusing maknanyer sudah ada electric,,,tutup pintu smbg tdo atas katil...nasib baik kejap jer. klu x ada yg aku tdo kt dlm surau pagi nie. hihihi

2 comments:

  1. xde electrik ekk mlm td??...patut hubby aku ckp xde...

    sah-sah aku tido mati....haahahah...

    penat sgt seh... =)

    ReplyDelete
  2. Zue...memang xde electric semalam tp xlama sgt la..dlm sejam jer...ko duk mane skang?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...