m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, November 3, 2010

m i s t a k e

dh sebulan rupanyer duk kt pusat hal ehwal pelajar nie...& dalam masa sebulan nie dh ada 1 kesilapan besar yang alyaa buat...lupa anta ot staff TNB kt HR...(maafkan alyaa semua staff TNB, jgn mengamuk yer - giler xmengamuk, duit) bukan saja tapi alyaa lupa sesangat. sbb alyaa memang tak perasan lgsg mom remind alyaa psal ot org TNB submit 1 nov..aduhai...(byk mkn semut)

dijadikan cerita,,,col semua orang, inform & minta maaf..ada yang takde mslh (fuhh lega) tp ada jugak yang sedih...ye lah orang nk pki duit kn tp xdpt pulak. rasa bersalah sesgt. dh col sorang - sorang inform bg email minta maaf pulak. sekarang sudah paham keadaan & perasaan Berry (x PA ) bile benda nie jadi...tp serius bukan disengajakan...pity on me & others. my mistake n admit.

s O r R y . . .

4 comments:

  1. Salam kak alyaa,

    saya fatin, slamat berkenalan. time bc post ni sy tringt plak time duk tunggu duit biasiswa lambt masuk. memang sabar duk menunggu, ari2 duk check bank duit dah masuk ke blum

    ReplyDelete
  2. ha...ha...ha...*bkn gelak* tak tau!!... =P

    ReplyDelete
  3. FATIN : selamat mengenal lah kita yer...

    aduhai bkn disengajakan tp serius xpreasaan. dh minta maaf kt semua n ok la so far..

    ReplyDelete
  4. zue : ooo...perli yer...nasib baik mak ko xterlibat zue...klu x mesti dengar dia bising kt ko...hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...