m e & u

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, November 23, 2010

tempat kerja yang baru....

Sekarang nie sedang bertungkus lumus belajar kerja di tempat baru....keje mane - mane pun stress tapi kt sini lagi stress sebab kene layan international student yang communication totally out...serius. bile kita explain buat macam ni dia akan tny lg "y"....memang ayat favorite diaorg la 'WHY' nie...tension tau...ada tu yang nk sambung blajar utk MASTER or PHD tapi english memang out...n ada sebahagian 2 kene amik 1 year english programme.

Sebelum nie alyaa kerja kt student affair centre...ada jugak la deal dengan International student nie tapi lebih kepada service yang kita bagi...so klu service yang dia nk kita xde senang bagi tau jer xde...tp kt tempat baru nie...kene buatkan visa diaorg...apply visa, tangguh study sume...so agak penat la...sebab diaorg xpaham bahasa...sebahagian dari diaorg agak tak menghormati orang tau...ada juga yang kurang ajar...xpaham dengan diaorg nie...datang tempat orang tapi lagaknyer macam kt negara sendiri....


saya sedang mencari pekerjaan lain....any kerja kosong di tempat anda????

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...