m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, December 22, 2010

L e m p e n g

Sape yang tau n kenal dgn lempeng? rasa dah lama sangat tak mkn lempeng nie tau...sedap giler. tapi nak lagi sedap makan dengan sambal goreng. so disebabkan keinginan yang melampau, buat la lempeng. sedap kau....sekeping besar alyaa  habis sorang. kali kedua buat lempeng nie...

1st time masa lum kawin n ini kali pertama buat selepas kawin...hihihihi.nasib baik jadik, klu x malu giler dengan laki sendiri. alyaa suka lempeng yang garing2. baru sedap. goreng dengan planta lg sedap ada rasa masin2 planta 2...perggghh...minum pulak dgn air kelapa..terasa macam tepi laut dalam mimpi la...hihihihihi..


Nie la hasil nyer...jadi nie wehhh..tp xcantik la mcm yang mak alyaa buat kn...tp boleh la cukup rasa. dh mkn 3 4 suap br igt nk amik gambar...

nie tengah kopek air kelapa...sedap jugak..tp xde isi la...rugi tul.

marah tul alyaa masa nie....bahaya tau cara dia nk korek kelapa 2...parang 2 tajam 2...klu tertujah tangan macam mane kn...alyaa jugak susah

Friday, December 17, 2010

Entry merapu

Banyak btul cerita yang alyaa xshare lg...byk keje la skang...xde ms nk share cerita. nie pun sempat bukak kejap sbb still xamik n start buat keje lagi...nanti ada masa alyaa cite la ape yang jadi, ape berita gembira, ape berita sedih...sume la...


tapi, bz mcm mane pun, ttp masih ada masa tuk intai2 blog2 favorite...cume xde ms nk leave comment. k la...
mau kerja...

Thursday, December 2, 2010

t e a t e r n a t r a h

sabtu lepas alyaa & husband pegi tengok teater natrah...sesi pertama tak sempat tengok. so tak boleh la nk buat perbandingan. Overall okay teater nie...sebab tak boleh nk buat perbandingan kn so komen yang boleh diberi Okay je la...

tapi yang tak Okay nyer ialah...Penonton. Alyaa duduk kt seat E 15 & 16 grand circle. View dia cantik la tp yg jadi tak bes nyer ada manusia yang xreti etika duduk dalam panggung. ada satu part senyap sekejap sementara nak tukar setting sume, boleh dia bantai bercakap...dia tanya kawan dia ape yang jadi sebenarnye? aku xphm kenapa boleh jadi macam tu...klu berbisik xpe lagi tapi berborak. dia baris belakang n alyaa kt depan boleh dengar dengan detail ape soalan dia...mmg la tapi masa 2 xde pape scene pun ( sekejap jer dalam 30 saat bkn nyer rehat smpi 15 minit) tapi show tengah jalan & patut hormat juga orang lain yang juga bayar tiket. Klu agak - agak xreti etika panggung jangan datang tengok teater or movie...buat orang lain menyampah jer.

itu 1 part....satu part lagi. perempuan yang duduk sebelah Hubby...rasanya dia dalam umur yang sama dengan alyaa or lagi muda...dia datang dengan mak dia...Kita datang nak tengok teater dia asyik berSMS  sepanjang2 show...geramnyer..bile dia dh abis SMS hp 2 dia xoffkan lampu & xflipkan so lampu handphone yang terang benderang tu kene la ker kita...tension btul la dgn orang yang benggong lagi xde civic nie...

okay la xguna pun nk bising...ada gambar erk...jom tengokk..

Gambar yang xgegar


before show..


yang kecik molek kt tengah2 pki baju merah 2 maya karin..sorry la camera cabuk jer...xsharp pun gambar.hahahahahhaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...