m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, December 2, 2010

t e a t e r n a t r a h

sabtu lepas alyaa & husband pegi tengok teater natrah...sesi pertama tak sempat tengok. so tak boleh la nk buat perbandingan. Overall okay teater nie...sebab tak boleh nk buat perbandingan kn so komen yang boleh diberi Okay je la...

tapi yang tak Okay nyer ialah...Penonton. Alyaa duduk kt seat E 15 & 16 grand circle. View dia cantik la tp yg jadi tak bes nyer ada manusia yang xreti etika duduk dalam panggung. ada satu part senyap sekejap sementara nak tukar setting sume, boleh dia bantai bercakap...dia tanya kawan dia ape yang jadi sebenarnye? aku xphm kenapa boleh jadi macam tu...klu berbisik xpe lagi tapi berborak. dia baris belakang n alyaa kt depan boleh dengar dengan detail ape soalan dia...mmg la tapi masa 2 xde pape scene pun ( sekejap jer dalam 30 saat bkn nyer rehat smpi 15 minit) tapi show tengah jalan & patut hormat juga orang lain yang juga bayar tiket. Klu agak - agak xreti etika panggung jangan datang tengok teater or movie...buat orang lain menyampah jer.

itu 1 part....satu part lagi. perempuan yang duduk sebelah Hubby...rasanya dia dalam umur yang sama dengan alyaa or lagi muda...dia datang dengan mak dia...Kita datang nak tengok teater dia asyik berSMS  sepanjang2 show...geramnyer..bile dia dh abis SMS hp 2 dia xoffkan lampu & xflipkan so lampu handphone yang terang benderang tu kene la ker kita...tension btul la dgn orang yang benggong lagi xde civic nie...

okay la xguna pun nk bising...ada gambar erk...jom tengokk..

Gambar yang xgegar


before show..


yang kecik molek kt tengah2 pki baju merah 2 maya karin..sorry la camera cabuk jer...xsharp pun gambar.hahahahahhaha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...