m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, February 23, 2011

k o n g s i b e r i t a g e m b i r a

Kongsi berita gembira??? poyo kn...macam ada je org yang baca blog aku yang susah & lambat nk update entry baru. xpelah...aku menulis pun tuk simpanan aku jugak...

Since 16 november 2010, family aku dianugerahkan satu berita yang buat semua orang gembira. aku ditakdirkan hamil....yehaaahhh!!!syukur alhamdullillah. aku tak tau pun yang aku pregnant, sebab period aku bukannyer menentu pun. aku pegi clinic sebab sakit kepala & ati aku sedih sebab pindah department baru. Aku pegi untuk dapatkan MC & tgk BP aku. Memang BP aku tinggi. Doctor decide tuk scan. aku pun blur kenapa sakit kepala nk scan. Masa scan, doctor kata ada karung, kita buat urine test..sementara tunggu urine aku ada terpk mcm nie..."xdenyer aku pregnant".

bile nama dipanggil, masuk je dlm doctor tu tak pandang aku dengan muka yang senyum...mmg la confirm la dalam ati aku, aku xpregnant...doctor 2 sruh aku tgk test kit 2,,,aku nampak dua line beb...2 tu...sukanyer aku...doctor tu bagi tau aku dh pregnant for 7 weeks. syukur..

dua line nie...sebelum nie klu check memanjangnyer 1 line...syukur..

1 comment:

  1. aku smpai skrg still simpan urine test aku..tuk kenangan2...hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...