m e & u

Daisypath Friendship tickers

Monday, February 21, 2011

L a m a n y e r x u p d a t e p a p e

woooo..last entry bulan december 22 ari bulan....so ari nie dah 21 february so dah dekat 2 bulan tak publish / kongsi ape - ape cerita kat blog. skang nie baru boleh update cerita sebab dah ada staff baru so kurang la skit beban. dulu memang takde masa tuk pape pun. kerja jer. so dalam next blog alyaa akan update ape yg jadi dalam masa 2 bulan nie... tapi rasanyer takde ape yg best pun kecuali 1 berita yang dh lama nk dikongsikan tapi xde masa...okay la buat kerja dulu. lunch hour nanti sambung dengan berita gembira....


till i write again.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...