m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, April 28, 2011

Pencuci muka

muka alyaa nie susah skit nak jaga....sbb kulit xcantik mcm org2 lain...mcm2 produk dh try tuk bg muka elok...kene la jaga pemberian DIA...masa nak kawin sebab nak dapatkan kulit yang elok berani beli pek percubaan SK2...tak boleh la beli trus kan, klu xsesuai dengan kulit nnt rugi..benda mahal. nasib baik ada pek percubaan 2...3 jenis barang comel2 RM 100. memang xsesuai..xjadi elok macam org lain. kulit jadi kusam & xde perubahan pun. so last 6 month ada sorang kakak nie jual 1 produk yang xde brand pada alyaa. 3 jenis barang pun RM100. Memang ada perubahan & banyak perubahan. rupanyer pencuci 2 sume hanya la RM6 1. giler amik untung berlipat kali ganda kn...

Sejak pregnant tak pakai lagi pencuci muka 2. bagi kt mak. mak pki pun elok. tetiba nak pki balik Neutrogena.

Set nie alyaa beli tuk blackhead. so far pki okay. xde mslh. cume mayb mula2 pki dia ada kesan skit la...kulit muka alyaa mmg akan ada kesan klu cuba yg br...hope okay jugak yg nie.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...