m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, June 23, 2011

sesi bergambar

Isnin lepas alyaa & hubby memang amik cuti. Sebab baru lepas kenduri kawin abg alyaa ahad. So bile dah terlanjur cuti, terus plan nk amik gambar masa pregnant kt studio. dh dekat dua minggu setting masa dengan kak zubey - eyesofgrace. So isnin kelam kabut siap2, make skit (klu tak make up nampak sangat muka masam kn) terus pegi bangi. Punya la berpusing mencari studio rupanya dekat dengan area manjaku bangi.
Tempat dah biasa tapi jadi xbiasa plak. Kelakar.3.15 baru smpi studio.





Tapi kesian jugak kt kak zubey sbb dapat client yang xreti nk posing. Klu posing baru kawin senang tp nie posing tuk pregnant...tak berapa reti la....kelakar. jadi kaku + kayu sesgt. selama setengah jam amik gambar...byk kali jugak la kitaorg laki bini tergelak sbb kaku sgt.huhuhuhu...

Wednesday, June 15, 2011

menghitung hari

tinggal lagi 23 ari jer lagi kalau ikut due date...suspen, suprise, cuak sume lengkap. biler terpikir macam mane rasa sakit bersalin cepat - cepat tukar topic tuk pikir benda lain. bile tengok baju baby memang rasa excited sangat. rasa xsabar nak tunggu baby kuar. tp kn bile kenang sakit nyer nanti memang rasa xprepare langsung mental & fizikal. perlu ker air selusuh? ada yang cakap doctor marah minum air selusuh, btul ker?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...