m e & u

Daisypath Friendship tickers

Friday, August 30, 2013

batuk & safiyyah

sekarang nie safiyyah dh ada a few makanan yg dia mmg totally xboleh tolarate...kacang n ice.bln 7 ari tu dh bwk pegi jumpe specialist kt kpj jumpe dr asmuni sbb batuk for almost 1 month...dia akan continue batuk everyday cume teruk atau x je. memang akan dielak elakkan dr dia mkn kacang or minum ice. tp ngn papa dia dpt je ice 2 sblm nie.tp pas puas dgr aku bising n dh dgr sendr mcm mane anak tu batuk agaknyer br dia xbg. 

tp lately nie dia start batuk blk even xmkn kacang n ice. mcm siang td mak au ckp dia mkn pisang pastu trus batuk2...tp xtruk la mcm dulu.sekejap je pun dia batuk2. xtau la kenapa.mayb byk kahak agaknyer. klu dia dh start batuk smpi la mcm nk muntah. dh 2 kali batuk2,elok muntah je dia punya muka lega mcm org xberak 4 hari. 

dh serik la dia kene tahan wad dulu ms dia 7 bln kot,tp ms 2 bkn psal batuk tp demam panas. xtau kenapa sbb dia demam xde batuk or selsema tp sepanjang nyer panas. dh la ms tu otw blk kl dr kmpg...kitaorg lepak semlm dkt taiping. jd xseronok btul sbb dia demam xkebah2. dua kali jugak la pegi ospital. sbb demam lansung xkebah even dh bg mkn ubt 4 jam sekali. serik sgt la...

gmbr ada dlm ipad nie tp nie xleh browse. kene download google + dulu.lain kali la tepek gmbr. dh jom tido. 

psss::- xcited esok nk pegi dataran merdeka

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...