m e & u

Daisypath Friendship tickers

Friday, August 30, 2013

Merdeka & dataran merdeka

Kali ini aku xcited giler nk sambut merdeka...bkn psal aku dh berjaya bunuh komunis...tp pasal en suami ajak pegi dataran merdeka tuk tgk sambutan. bkn la psal aku nk pegi sgt tp psal nk bwk anak kesayangan dia pegi. tapi dalam pada xcited nie aku risau jugak.. aku mmg xpenah lagi bwk safiyyah tu pegi jalan kt tpt yg surely rmi orang. aku terpk nk ikat je budak kecik tu..tp tali yg ikat parents ngn kidz tu dh ilang. klu nk dipikul or dukung bdn budak tu semangat.

selama nie klu pegi jln2 dlm mall je pun...penat duduk stroller aku turun kn la kejap biar dia berlari2 sana sini. tapi esok mane boleh sesuka ati nk lepas kn mcm tu. serius risau...

+ plan en suami tuk pegi naik train. her 1st time on board masa pegi KK dulu. train pegi KLIA mane la ada ramai org.mmg aku lepas kn je dia beerlari2 dlm train tu...buat nyer kali nie dia nk trun berlari sana sini mcm aku ada share ngn KTM mati la aku..

Dah terpk esok goreng je fishball yang aku beli smlm. klu anak aku merengek lapar aku suap je fishball tu.. tp tuk standby tuk aku jugak benarnyer. So tunggu je la ape akan jd esok.tp yang pasti aku akan bersport shoe esok.senang kejar anak. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...