m e & u

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, September 17, 2013

Festival Kucing di Perbadanan Putrajaya


Aktiviti sabtu lepas mmg dh lama plan since en suami tag nama aku dlm poster festival kucing nie dalam facebook. So mmg dh decide nk bwk budak kecik tu tgk kucing. Ya ampun!!! dia mmg tersgt suka kn kucing. Korang bayang kn klu kitaorg blk kmpg, kucing yg slalu duduk dlm umah akan lari keluar. takut gamaknye ngn anak aku. mane tak takut, asyik kene tarik ekor je..kucing kn ngn budak dia xmelawan. so baik dia larikan diri dari kene buli ngn anak aku.

So back to festival kucing nie...kitaorg pegi around 3.30 pm..punya la rmi org wei...tp bile tgk rmi org lg la xcited nk masuk. so bile msk kitaorg xpegi trus ke main attraction...kitaorg pegi yg jual2 brg dulu. then baru la pusing ke main hall. mmg mcm2 jenis kucing la yg aku duk tgk. dari yg ada bulu smpi la yg xde bulu. kesian plak aku tgk kucing yg xde bulu tu..tp dh mmg kejaidan dia camtu kn.

sume okay. tp 1 je yg aku rs lack of planning kot.. org stuck depan cage kucing. dont move. bg aku patutnya penganjur buat 1 way entrance so xde la bertembung kiri kanan depan belakang. Mcm aku punya hal xboleh nk move ke kiri sebab org yg kt kiri aku nk ke kanan. so mmg jem la..Jem kt KL nie pun dh ada jalan / laluan dia sendr pn still jem nie pulak yg xde laluan. nie boleh tgk dari segala sudut. so org xmove n stuck.

tu je la yg aku rs kurang. mayb next time better arrangement kot. since kitaorg ada dlm festival kucing tu less than 30 minit, kitaorg ada next adhock aktiviti. ape yg kitaorg buat???

akan ku share di next entry...stay tune!!


daa... 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...