m e & u

Daisypath Friendship tickers

Friday, September 20, 2013

selamat hari lahir mak


HAPPY BIRTHDAY TO YOU...HAPPY BIRTHDAY TO YOU...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU MAK...WE LOVE U SO MUCH.


18 September 1958 tarikh yg tak boleh dilupakan. mesti wish mesti celebrate...klu xcelebrate pun xpe..tp jgn lupa wish.nnt mak merajuk. 4 ari lepas 18 sept nie beday aku pulak (motif!!!!) suka la...

so mmg mcm biasa xde plan pape pun. last minit laki aku tny nk beli cake x tuk mak. tgh  bulan maaa...ada sedikit xde duit di sittu..tp laki aku ckp ada tuk mak.ada allocation dr dia. okay mmg cantik la. klu ikut aku tunggu dapat gaji la jwb nyer. so aku dh byk kali experience klu beli cake jarang nyer yg abis...walaupun secret recipe (baskin robin lum penah lg...beday aku nnt kot.) hahahahaha

so aku come out dgn idea beli pizza ganti cake. aku tau klu ari rabu mmg mak aku xmsk nyer sbb pasar mlm. beli pasar mlm sudah. senang kn mane yang boleh disenangkan. so gagah la kami 3 berank pegi dominos. aku kn ada voucher dominos. so beli la...tp yg aku xpuas ati, aku ada 1 tiket free tuk regular pizza tp budak dominos tu kata voucher tu dh digunakan. angin tul aku...okay lupa kn bab tu...nk happy2 nie.

so beli la pizza tuk mkn rerami tp xsume pn adik beradik aku ada...ari keje kn.xsume ada. tp xde pn gmbr mak aku nie haa...xpki tudung, xmanis la nk tepek kt cni kn.


so once again..

H
A
P
P
Y

B
I
R
T
H
D
A
Y

M
A
K



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...