m e & u

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, October 1, 2013

again....blow the candle pls... part 4


kali ini kawan- kawan ofis lama pulak yg buat suprise kt aku. kebetulan aku xdrive pegi ofis pagi tu sbb kete anta service. so mmg dh plan nk kuar lunch sesame jumaat lepas. aku mmg xsyak pape la. sbb last year mmg aku boleh hidu jugak plan diaorg. tp thn nie mmg xde.

reen yang drive n dia dtg lmbt. kol 12.45 still kt uniten, xgerak2. aku dh mula cuak tkt lmbt msk nnt. mane nk pegi pn aku xtau sbb diaorg ckp xnk pegi mines. so otw pegi ke tpt yg aku xtau (masa tu la yg xtau) 2 tetiba ana yang duduk depan pusing blkg n diaorg nyanyi birthday song tuk aku sambil bagi present. oooohhh!!! im so touched.

kereta tgh bergerak 100km/h masa nie sbb dh lmbt kn .tp kitaorg sempat lg amik gmbr. nasib xgegar.

Rupanyer diaorg nk pegi Jusco cheras selatan...lorrr... dekat je ngn umah aku nie haa. igt nk anta aku blk umah...hahahaha. so kt sana igt nk mkn kenny roger tp penuh so end up pegi secret recipe. kt sana lg 1 suprise.

mereka disebalik tabir...camerawomen not in the picture. bkn pki Samsung S4. xleh ada gmbr pemgambil gmbr..ni pki Iphone. bkn aku punya yer.

Blow blow....nie reen punya keje. dia blanja aku cake ngn sherpard pie. oh sungguh sedih + happy.


nie plak aku sensorang berangan dlm bilik kt ofis ngn gift yg diaog bg. aku dpt shawl...cantik & sgt lembut. happy giler la...

okaaayy.daaaa....



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...