m e & u

Daisypath Friendship tickers

Friday, October 4, 2013

clinique to tabita



kulit muka nie ada 3 masalah...bkn jerawat tp jeragat,pori besar n warna kulit xsekata. dh mcm2 aku guna. mcm yg penah aku tunjuk dlm entry2 sblm nie. ari tu pencuci muka aku tuk clinique dh abis. toner, moisteriser n eye cream ada lg. serum ngn dark spot corrector dh je dh abis. so aku decide tuk tukar lg pencuci muka. pki tabita plak. sblm nie mmg mencari tabita tp xjumpe yg btul2. aku tkt ada jual tipu punya. bj tipu or xoriginal boleh lg tp klu benda yg mkn n sapu nie jgn buat psal. ada yg lg truk muka aku nie nnt. 

so bile aku bc blog si sepet. nie link dia http://sepet88.blogspot.com/. aku trus agree n nk pki tabita. aku xpk pnjg n trus je order n buat payment. n aku rs nie kali pertama yg aku beli online benda smpi keesokkan ari. xsilap aku,aku buat payment dlm kol 2 or 3ptg tp still esok brg dh smpi kt umah aku. slalu klu byr lps lunch our nie mmg ko xkn dpt la brg esok. (aku punya pengalaman). tq sepet. good service.

so bile smpi je tabita nie aku terus pki. 4 ari pki trus muka aku ada mengelupas skit. dh 7 ari pki dh byk la mengelupas. tp mcm dh ada nmpk perubahan. kulit tegang n pori muka aku mengecik. tp still terlalu awal tuk aku buat jugdement. klu cite ttg pedih mmg xyah ckp la. mmg pedih tp bkn la smpi tahap nk menangis. kata ko nk cantik kn.... tahan je la. mayb aku xtruk pedih sbb aku xde kesan or bekas jerawat. 

Packaging tabita nie smpi dalam bentuk mcm nie. aku beli trial pack dulu. RM130.00. dh pki dlm tempoh seminggu lebih kot. as for now aku puas ati giler. jeragat mcm dh pudar + pori2 aku nie dh mengecil. suprise jugak. klu aku tau la mcm nie dh lama aku try. xde aku membazir beli brand lain. bkn la brand lain xbgs. bgs jugak tp aku nie bkn penyabar. nk nmpk kesan tu cepat. so tabita mmg kene la ngn aku.

 
nie lpeas aku bukak packaging tu. small portion tp cukup la tuk try kn.

aku xnk share gmbr kulit aku kt cni secara close up. korg leh tgk la kulit aku kt gmbr2 dlm entry sblm nie. dh agak2 flawless muka aku nnt br aku share ngn korg yer. hahahahuahah...sape ada budjet lebih skit leh try tabita n leh beli dari sepet. mmg puas ati. eh aku lupa nk share. yg korang akan dpt free gift jugak dr sepet nie. so bg aku berbaloi.

free gift nie la yg aku ala - ala xtau fungsi dia. aku wasap lg sepet tny and she reply. she good. service after sales. so korg boleh la pk2 kn klu berkenan & nk mencuba sila2 la click link yg aku bg tu. service mmg tip top. korg jgn pulak br text sepet 1 minutes xde reply trus kata aku nie pembohong. bkn kita je customer dia woi...sabar2!!!! nk cantik kn? so try tabita. hihihihi  


okay daa...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...