m e & u

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, October 1, 2013

Still celebrating.... part 5


ohhhh... im so blessed.

Still diraikan even dh belated. klu ari jumaat legi jusco, sabtu plak blk kmpg. tapi benda nie mmg dh plan la. aku pn tau. tp yang diplan mkn2. xtau plak ada adiah sume bagai. tuk bahagian bbq tuk mkn2 nie keluarga aku jadi kontraktor. kitaorg yang siap kn barang2. tuk aku aku kene prepare dua dish. Macaroni goreng ngn coleslow. benda senang je dua - dua nie. tp gmbr xbyk. aku leka buat keje. lupa amik gmbr. tp klu ada yg nk resepi coleslow boleh drop inbox akan ku reply.

kami yang diraikan. nie sume antara yang lahir pada bulan 9. start 12 sept & akhir 29 sept.

Masa nie dh pukul 11 mlm dh sbnrnyer. nasib baik la buat kt kmpg kn. so nk memekak pn xde hal. rumah org kampung jauh2. kenapa potong kek lmbt? sbb budak yg plg kecik dlm gmbr kt atas nie smpi lmbt. pak njang aku ada keje yg xsettle lg.


 aku mmg suka tepek gmbr yang lebih kurang sama byk2. tgk la smpi juling.


cake cutting. dua jenis kek. yang empat segi cheese cake yang sgt sedap marvelous. satu lg pandan kek. leh tahan jugak sbb antara layer sponge cake tu dia selit agar- agar.


 bbq...sesi membakar. pki arang. marvelous giler. aku xtau la bape byk aku mkn (mmg aku kuat mkn pn, aku ckp xpe jgn korang ckp) ada ayam ada kambing. tp yg korg tgk nie ayam.


en suami amik tender bakar - membakar. ada je org yg membantu. along & kawan pakcik aku.

nie je gmbr yg ada n sempat aku amik. gmbr mknan yang lain aku xamik. tp mmg meriah n seronok giler. kol 1 pagi br tdo. mengantuk xyah ckp la. safiyyah kol 12.30 baru nyenyak. bukan main sakat lg dia main mlm tu.. xramai sgt yg dtg pn sbb siang tu sepupu aku warded kt ospital serdang sbb denggi. tp tetap meriah.


Okay daaaaa.........

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...