m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, October 30, 2013

W a t e r m a r k


Kalau korg perasan, lately nie gmbr2 aku sume aku letak watermark (mcm la ada org nk copy pun) bkn ape kita xtau sape yg xsuka kita or sape musuh kita. so baik letak watermark. walaupun klu ada org yg lebih pakar dia leh buang watermark tu...

Aku skang dlm dilema ttg watermark nie.. memula buat pki paint. tp mcm payah...nk pki photoshop aku xleh install software tu dlm pc ofis nie. (guna pun time lunch our jer) diaorg block n xleh nk install sesuka ati. Ada la dalm 2 entry aku buat watermark pki paint. leceh mmg leceh la. tetib aku perasan aku ada download 1 software kt hp.

ala software label. mmg senang n memudahkan keje aku. cantik pun cantik. xyah lagi pki paint. mmg senang la. korg tgk je la gmbr2 aku lps nie. aku rs korg lg advanced dr aku ttg software nie. 

tuje nk share sbb dh lama x buat entry. walaupun xtau ada ke yg follow blog nie...


okay daaaa

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...