m e & u

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, August 26, 2014

1 world hotel again

 
Meh meh sambung baca... lepas round2 ptg tu kt OU husband tny ape nk beli tuk dinner. tp perut kenyang so xleh nk pk. dia tny awal2 sb senang dia xyah nk beli pape lg mlm kang. so aku decide tuk beli roti je la. klu mlm kang lapar kita pk lain or room service je. sbb aku rs mmg xlapar. so blk siap2 tuk tdo. mandi sume sbb tujuan asal duk otel mmg nk rest. so dh kol 9 mcm tu husband tny xnk mkn ke? aku xlapar lg....tp xla kenyang. dl msejam aku rs perut aku akan meminta2 makanan. *macam mane la nk kurus klu asyiknyer yg mkn*
 
so aku pun col la room service. n aku order pizza. hahahahah..mcm xde benda lain kn. nk mkn ns mls. lg pun safiyyah suk pizza. tp sementara nk tunggu pizza sampai dalam masa setengah jam tu safiyyah pun dh selamat tdo. so aku jela belasah pizza.
 
 
nie la setting diaorg anta.piza n 1 plain water..size pizza dia standard size la.
 
jom mkn...byk giler cheese & benda2 lain atas pizza. mmg terbaik. tp mayb tekak nie yg xbape nk gemar la bawang mentah kan...terbyk kot  bg aku.
 
Dh kenyang br la tido nyenyak. so nnt smbg lg cite yer.
 
till we meet again.
 
 
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...