m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, August 27, 2014

one world hotel one utama

 
Kitaorg hanya duduk 2 hari 1 malam je dekat hotel nie. yelah giler nk duk 2 mlm or 3 mlm....1 mlm nie pun syukur ada rezeki tuk repeat balik duk kt cni. so pagi tu mmg look 4ward nk pegi bekfes. & we decide tuk pegi awal. kol 8.30 dh ready tuk bekfes. tempat yg sama la. Peridot club. tapi pagi nie xrmi. sbb semalam ms tgh tea family2 yg anak 3 4 org akan kene charge. yg complimentary 2 orang so balance kene topup la kn. so pagi nie hanya ada 3 group je termasuk family aku. aku pun sbb safiyyah sorang & still xkene charge. klu kene charge mayb kene pk 78 kali kot nk ke x. mahal la kan..bukan murah pun...
 
sementara tunggu lif pun jd. hi sayang.
 
amboi laju amik food..lapar yer.
 
lega mama tgk ada bihun goreng tuk awak safiyyah. sedap plak tu. byk safiyyah mkn.senang ati klu dia mkn klu x nnt asyik la mengadu "atit oyot".
 
 
 
 
 
nie buffet area dia. sume dish small portion & akan di topup balik. ada cereal. ada beef bacon, ada hotdog ada salmon (nie sedap giler..xtipu) ada kambing black pepper..memacam lagi la ada. aku pun xbape nk igt.
 
 
area coffee tea sume la...coppucino sume ada
 
nie dessert....ada yogurt & salad. yogurt tu dh siap2 letak buah kiwi, mango sume tp ko leh tambah lg..nie pun safiyyah mkn 3 4 bekas. suka bile anak nk mkn.
 
 
nie bahagian pastry...xbape nk rs sbb dh byk mkn salmon & bihun.
 
 
nie tempat buat omelete...chef dia kt dapur la aku xmalu nk maik gmbr..klu x mmg xkn amik la...tu pun gmbr jd blur sbb segan.
 
Kitorang mmg mkn sampai puas & kenyang. byr mhl kn. tp sume amik skit2 n ulang kali la topup. Sebab xde orang jd lg malu tuk slalu bgn amik mknan sbb staff akan sentiasa ada on floor. so once abis mkn mcm biasa la diaorg dtg tuk clearkan pinggan. Bile staff dia malu je dapur aku amik lg mknan. mmg kenyang bulat la kitaorg 3 beranak.
 
 
 takde orang pun... dh kenyang, nk jln pun xlrt balik bilik sebelum turun blk tuk merayau ke OU plak. tp kejap je kt OU. aku nk duk spend time dlm bilik. yelah byrkan bukan free nk biar kosong je bilik tu. dh abis dh cite bekfes. ada 1 lg part sebelum check out.
 
 
Till we meet again.
 
 
 
 

 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...