m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, August 27, 2014

photoshot raya at One World Hotel

 
 
Photoshot la sangat kan....Aktiviti nie tetiba datang lepas check in. sbb laki aku bawak naik skali 1 set bj raya yang xberpakai. baju raya nie baju raya tahun lepas. aku bwk xtra. sbb patutnya raya ke3 ari tu ada kenduri kawin. so bile aku pndg bj 2 aku trus ckp kt husband. kita amik gmbr nk esok. minta tlg bell boy amikkan gmbr. & surprisingly husband aku setuju. punya terkejut. dia bukan jenis yg amik2 gmbr nie. aku je yg syok sendiri.
 
So ms siap2 nk check up tu trus pki cecantik * cantik ker* siapkan anak siapkan laki. so bile dh siap br leh col minta amik beg. nasib baik dpt budak melayu. senang skit. tp 2 kali je dia snap. tp jadi l dr xde kan lg pun ms sblm dia sampai kitaorg dh posing dulu. tp berdua2 je ngn anak je la. nk dpt ber3 xleh la. xde org nk amikkan pun.
 
 
 
ko tgk 2 beranak nie...diaorg tau aku nk amik gmbr. tp sorang time 2 la nk korek mulut korek idung segala. yg sorang lg br la sibuk nau nk tgk tv. angina je aku. muka 2 2 lgsg xnk senyum.
 
 
nie cubaan ntah kali ke berapa ntah. br nk pndg camera. sorg lg nk buat peace tp xjd. okay la.
 
nie pun laki aku dh mls nk lyn. tp aku paska gak amik. pemalas tau diaorg nie.
 
eh senyum la...sbb budak otel yg tolong amikkan gambar. sbb tu dia senyum. ada la gmbr kitaorg 1 family. tp safiyyah still muka masam. xnk senyum.
 
 
aku rs klu ada rezeki aku ngandung lg lps nie, aku kene senyum sentiasa so anak aku kuar sentiasa senyum & kene slalu amik gmbr.. payah la budak nie nk senyum. sbb bile nk amik gmbr je mmg dia xsenyum tau. payah nau.
 
gambar nie pn bkn dia senyum...tp dia tgh membebel kt aku sbb ada sorang budak cina asyik pndg sofia the first dia. takut nau org amik yer kakak.
 
 
So dh tamat la cerita raya & gateaway kami anak beranak. tahun depan aku xtau la duk cni lg ke x. klu ikut laki aku mmg dia nk kot. aku harap raya thn dpn kitaorg dh duk umah sendr. so xde la blk kmpg je nk duk otel kn. sbb dh ada privacy sendr.  
 
till we meet again.
 
 
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...