m e & u

Daisypath Friendship tickers

Friday, September 12, 2014

birthday cake

Bulan puasa lepas 13 Julai birthday Safiyyah. masa umur setahun aku buat birthday party. masa 2 tahun aku beli cake kt secret. so tahun ke3 nie aku nk pk sumting yg lain tp simple. kurang pki duit sbb nk raya. hahahah..mama kedekut. sbb bulan pose kan so aku mls nk penat2 kuar umah. So aku beli tepung segala & nk buat cake. wah!!!! macam x caye aku nk baking.
 
birthday girl layan ipad...hye girl cumel...mama love u.
 
Aku beli tepung segera je. hahahaah. yg dh siap campur segala bahan kt kedai. tinggal aku nk campur telor n butter. aku amik tepung tuk butter cake je. senang. lg pun mmg aku suka butter cake. semangat nie aku buat. mencampur telor, air, butter. kene la putar pki mesin klu x kang berputar plak tgn aku nie haa.
 
So bile dh siap aku terus pgl safiyyah tuk potong. ms ni bulan pose. x ke tertelan2 air liur orang sume tgk safiyyah potong cake kan..hahahah..
 
 
bakar bang bakaor...
 
anak aku dh xcited menunggu lilin xsiap2 pasang.
 
dh siap..mcm nk ditelah je cake tu yer kakak...yg pink anak aku. yg bj merah anak buah aka anak susuan aku jugak tu.
 
BLOW.......HAPPY BIRTHDAY SAFIYYAH NUR ZARA. cumel kan cake yg aku buat. hahahahah...penat sapu jem nk tepek candy bulat2 tu.
 
Dapat adiah dari mak ngah dia. dpt jugak adiah kak oi..
 
22 sept beday mama pulak. mane la lunch treat tuk mama nanti kan kakak.
 
till we meet again,
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...