m e & u

Daisypath Friendship tickers

Monday, September 22, 2014

CAR'S membership

aduhai...melepas. aku ngn husband melepas tuk renew membership tuk kereta. senang ada membership nie. cuci kete mmg marvelous. bersih, tp 1 tip dr aku klu nk anta kereta basuh is anta dekat tpt yg high end. KLCC, Pavillion sbb cucian & service dia mmg tip top. bersih giler kereta ko. aku penah la anta kt tpt lain yg xbape nk high end cucian dia biasa je.
 
membership nie kitaorg join masa memula beli kereta ini. husband aku la. aku xreti sgt bab - bab kereta nie. dia join tahun 2012. membership tuk 2 tahun. expired 2 sept yg lepas. kitaorg perasan ms 2 sept ptg. bank sume dh tutup mcm mane la nk renew.  masa tu aku ngn husband xde cash dlm tangan tuk renew. kitaorg xde CC yer. so xtau mcm mane nk renew. so melepas. rugi tul sb tuk renew hanya RM888 promo ari tu. sayang kan... mudah ada membership nie sbb kita xyah pening2 carik parking dkt mall. anta je basuh byr la RM10. senang. kereta bersih leh g shopping mkn2.
 
dh expired...tinggal card je la. sob sob sob.
 
tp tuk gantikan membership nie kitaorg amik pakej salon kt area umah. RM60 sebulan...tapi cuci kereta is FREE..yess true..FREE. boleh anta kereta sebanyak mane ko nk. hari2 nk anta basuh pun boleh je. xde hal. tuk polish ke ada harga member. so okay je la bg aku kot. so mayb kitaorg akan stay renew membership kt cni je. sbb lg mudah xyah msk mall. so lepas nie kene la merayap pusing2 dalam parking..
 
Till we meet again.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...