m e & u

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, September 23, 2014

celebrate 22 sept 2014

Semalam kan 22 sept tp jatuh pada hari keje. kitaorg mmg xcelebrate kt luar klu ari keje. mls nk keluar lps keje. penat. so smlm mmg aku xde la menjangkakan pape. sebab tgk bulan kan. tp blk je smlm en suami ajak safiyyah pegi cuci kereta. aku mcm dpt agak. mesti nk g beli sumting. tp xnk pk pape. sbb nnt klu berharap tp xde aku gak yg frust.
 
smpi kol 6.30 pun xsampai2 lg dr cuci kete. aku pelik la. sbb tempat cuci kete tu xrmi org pun. so dah ada rs lain skit. & guess what??? tekaan aku betul. dia pegi beli KFC & Cake. tp aku kene la control ayu control xcited. walaupun dalam ati melonjak2 appy. hahahah..aku buat xnmpk je cake ngn KFC tu. aku continue susun baju dalam bilik. hahahaha...giler poyo.
 
sampai la mak aku & safiyyah panggil sruh kuar. hahahah. pastu potong la cake. aku kesian la. tgh bulan kan.. income kitaorg nie xde la menggunung tinggi. lg pun nk beli mkn or buat pape kt umah sekarang nie byk pki modal. kakak aku duduk umah sebelah umah mak aku. so klu ada pape mmg dia akan ada. so xsedap la kan nk buat pape or beli pape tuk mkn kt umah tp xajak dia. so budjet dia smlm jd agak bsr bg aku. RM100 ada kot.
 
so potong la cake aku ngn mak aku yg beday dia 18 sept. tp mcm biasa budak berdua safiyyah & nasuha mesti sibuk nyer.
hahahahah...dh mcm pki yg "sing" pun turban dh aku lukis kt kepala aku tu. hahahah. kt umah xpki tudung. heheheh...tgk la tu diaorg yg kt tgh2. hahahaha. siap nyanyikan tuk aku lg.
so suweet kan. tq anak - anak mama..mama love u walaupun bile korang ber2 jd sgt lasak & menjadi2..but mama still love & love u 2.
 
kt ofis dpt adiah dr ofismate...my staff bg.suweet je.
 
cute sgt nie..suka. tau.
 
Mayb dis weekend kitaorg akan keluar 3 beranak g mkn2 special skit. patut nyer da treat is on him. sbb beday aku kan. hahahaha... tp smlm aku cukup appy sgt effort yg dia bg.
appreciate it bee.
 
me love u..
 
till we meet again.
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...