m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, September 11, 2014

Domino's Pizza - Banana Kaya Pizza

Safiyyah ada 1 perangai kejap suka makan kejap xsuka makan. sekarang nie  favorite food dia pizza. bukan la pizza yg ada cili & terasa pedas tuk budak2. kitaorg belikan banana kaya pizza. mmg favorite dia tuk skang nie. ari selasa lepas dia lapar & nk mkn pizza so aku pun ajak la husband makan pizza hut since aku voucher RM10...RM10 dh kecoh bak kata laki aku. tp pizza hut xde banana kaya pizza. So tetap kene Domino & aku xdpt pki vouher aku yg RM10 tu.
 
dia mmg la suka sesgt pizza nie. 3 keeping senang2. tapi mcm selasa lepas dia makan 5 keeping. ko mampu?? budak 3 tahun mkn sampi 5 keeping. tp budak domino tu xpotong btul2. so ada slice yg besar ada yg kecik.. most of yg safiyyah amik sume kecik2. tp bg aku by giler dia mkn. aku risau dia sakit perut..
 
senang keje aku skang, xnk mkn? okay xpe. mama beli pizza. fuh!!
aku laki bini makan kueh tiew goreng. kitaorg dh lama abis mkn. kene la menunggu dia plak mkn. makin cerdik budak kecik nie. ishhhh
 
suka yer nak dapat mkn pizza. ari2 mkn pizza xelok la kakak. sesekali can ok.
 
mama love u so much...skang nie mama nk kene pk lunch kang ape mama nk mkn....WHAT??? mkn belum pun kol 12 alyaa oiii..konon nk kurus?? mmg x la.. Mkn subway sedap gak nie..opsss..
 
Till We meet again.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...