m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, September 11, 2014

F A R E W E L L

 
Semalam ofis aku buat farewell untuk 1 pegawaikt department aku nie. dia akan pindah ke Yayasan Tenaga Nasional. tak jauh pun dari UNITEN nie. still dalam kawasan UNITEN. Sebelah bangunan pengurusan tpt aku keje nie je. tapi yelah tetap dia akan berpindah & xde lg bekerja ngn kitaorg. Kitaorg pgl dia Pn. Naza.

Dulu sebelum aku masuk department nie selalu berjumpe dalam lif. klu ko xkenal dia ko akan kata dia sombong. tp muka dia xsombong mcm muka aku. muka aku kan garang. masam je. muka dia x. dia nie jenis xamik pusing pun psal hal orang. dia dengan kerja dan life dia je. bile aku kene masuk department nie aku kene duk 1 bilik ngn dia. bg aku dia tetap owner bilik nie sebab aku masuk kemudian. dia sangat easy going. klu aku rs aku sejuk nk psang air cond (sedangkan mmg dh terpsg air cond centralize) dia xkisah. xde dia ckp dia sejuk ke pape. dia ok je. ko nk psg radio? pun dia ok je. ko nk mkn dlm bilik? sume dia ok je. susah nk carik org mcm nie. 1 Ofis nie selesa dgn dia. bab keje??? mmg aku rs aku xmampu nk beat dia la. mmg terbaik. boss syg, anak buah syg.

aku akan miss dia sebagai roommate la. mmg roommate terbaik aku penah dpt sejak keje nie. knowing her for almost 2 years, a lot I learn from her. karakter dia sangat relax. Im gonna miss u roommate.

Dia yg diraikan semalam.
 
ada video untuk yang diraikan.
 
Boss serahkan token of appreciation
 
food.....ada cake. ada satay ada chicken chop. kenyang semalam.
 
the only pic me & her.
 
Esok last day Pn.. Naza kt Jabatan Perolehan. sampai ari nie aku xtau sape yg akan ganti pn. naza. lelaki or perempuan. Pn. naza nie terlalu banyak membantu aku dalam segala hal. mmg syukur sgt kenal dia. terima kasih untuk ilmu & bantuan Pn. Naza.
 
TQTQTQTQ
 
 *k la nk nangis nie..xleh cite lg.
 
 
Till We meet Again

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...