m e & u

Daisypath Friendship tickers

Friday, September 5, 2014

I K E A

 
Esok aku nk merayap pegi IKEA...bukan nk shoping tuk aku pun. nk beli hadiah untuk wedding hari ahad & gift tuk office mate yg kene pindah ofis. Dah lama xpegi IKEA nie tp kalau pegi aku akan mcm sawan kejap sbb byk brg2 yg bes. tapi dekat IKEA nie ada barang yang akan jadi sangat murah & ada barang yg akan jd mcm harga yang xmasuk dek akal. Macam sofa, set dining ke harga dia akan jd merepek skit...tp design yang IKEA ada lain dari yg lain. IKEA punya design trendy & modern look. so mmg sesuai sgt la tuk selera orang zaman sekarang. jarang dh orang yg nk design lama, kerusi ukir2 kt tempat sandar kepala tu. Design sekarang yg simple je.
 
Tapi macam katil yg aku penah survey kt IKEA nie tuk single bed atau katil mcm safiyyah yg aku beli tu ko leh dapat RM500 siap ngn tilam. tp tgk design la. yg simple xcomplicated mmg akan dapat range harga yg berbaloi. Tapi aku ari tu xsbr nau & xtau bile akan ke IKEA sbb tu aku beli kt kedai Twin Baby tu.
 
Tapi esok aku xde membeli pape pun. bulan nie aku lari budjet skit sbb beli bj & tea. so xleh pndg benda lain. tapi xpe. beli tuk orang pun dh jd kepuasan tuk aku. hehehheeh...
 
 
Till We meet again

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...