m e & u

Daisypath Friendship tickers

Friday, September 12, 2014

Lake valley bandar tun hussein onn

Nie cerita ahad lepas. safiyyah ikut mak ngah dia pegi playground. nie aktiviti dulu sebelum kitaorg start niaga. skang nie bwk safiyyah pegi playground indoor je. so ahad lepas merasa la dia berpeluh2. lari sana sini. Aku join kejap je sebelum g niaga. layan safiyyah.
 
buah ati aku yg makin lama makin kuat merajuk. mama sayang kakak.
 
 
oo benda nie aku xpenah cerita kan. safiyyah seorang yang sangat penakut untuk lalu dekat jaring2 longkang. nie jaring2 kt playground. aku pgl sruh dia jln pegang tangan aku dia xnk .
 
 
see....dia patah balik. geram je aku. aku nk biar dia berani skit. klu jalan kaki & ada jaring kt longkang dia akan menjerit & stop jalan. aku pun xtau la nape. setahu aku xpenah dia jatuh kt jaring2 tu.
 
patah balik naik tangga lg senang ati. hahahaha..
 
yeaaay!!! turun slide. seronok yer kakak...aku suka pegi playground kt mid valley. yg indoor tu. org tua pun boleh naik tau. suka aku. zaman aku dulu mane la ada byk playground indoor nie.
 
Kakak....meh turun cpt.
 
punya la ramai org kt  lake nie ari ahad tu. anak aku mmg xmerasa la nk main buaian, sbb ada mak pak yg xde sivic. ape kata kita bagi anak kita main tuk 10 minit then tukar bagi org lain yg menunggu. orang dh que dpn buaian tp mak pak yg xde civic lagi ngok nie buat bodoh je, ko kene ajar anak ko tuk share mainan public dgn org ramai. nasib baik anak aku dh bsr. so dia dh phm. xbape nk eran pun naik buaian nie.
 
So aku igt ujung bulan nie nk bwk dia g main palygorund kt mid. seronok. aku leh naik skali.xsbr. nnt aku nk carik blk gmbr yg aku naik slide kt mid tu.hahahah.
 
Till We meet again,.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...