m e & u

Daisypath Friendship tickers

Monday, September 8, 2014

Minyak kereta

 
aku nie xboleh bab minyak kereta samapi menyala gambar minyak tu. ayah aku pun cukup xgemar. aku dh diajar jgn sampai menyala. klu iikut ayah aku, tangki minyak dh tinggal suku je trus kene topup lg. sb kita xtau dengan minyak yg skit tu kita sangkut jem ke pape. tp ari sabtu lepas merayap g KL & IKEA minyak kereta tinggal 1 takuk je. xsempat nk isi minyak sbb duk nk cpt mengejar masa. so akibatnyer merasa la tuk pertama kali nyer aku bwk kete balik umah dengan lampu minta minyak menyala. aku punya risau la..tapi org lelaki kan..diaorg relax je. bile aku wassap gmbr relax je dia reply "CUKUP" mendidih je aku baca.
 
Esok nyer ada wedding kt Bangi, dengan kereta yang xde minyak tu dia berani bawak pegi ke Bangi & isi minyak kt Bangi. aku diam je. aku harap xde la breakdown tepi jalan sbb tgh ari buta tu paans kak jah woii. selamat la kitaorg sampai ke PETRONAS isi minyak.
 
 
ko tgk tu..nie tgh berenti isi minyak. dari umah nk ke bangi adala dalam 15 KM jugak. punya berani dia bawak. nasib xjadi pape..klu x basah ketiak aku duk tepi jalan. korang jangan amalkan mcm nie. bahaya.
 
Till We meet again.
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...