m e & u

Daisypath Friendship tickers

Friday, September 12, 2014

Perfume - Acca Kappa

Aku nie bukan la penggemar perfume gegiler. takat beli tuk pakai biasa2 je. kadang2 ada je yang aku keluar umah xpki perfume pun. ada kawan2 yg jenis xboleh kuar umah klu xpki perfume. tp aku plg gemar & suka orang sentiasa muka br lps mandi & Wangi. aku jeles la..sbb aku klu pape muka dh sememeh berminyak2, badan dh melekit2. tu yg aku rimas tu. sbb aku suka perfume & lotion. heheheh
 
sekarang nie perfume aku pki Acca kappa..penah dgr or nmpk butik dia? aku mula pki acca kappa nie ms 2009. beli barang tuk hantaran kawin. masa tu kt Pavi dia ada outlet. skang nie aku xjumpe lg dh outlet dia kt Pavi. mayb sale out kot kt Pavi. aku juga penah jumpe butik dia kt OU. 1 butik dia bukak. tp dalam setahun aku pegi balik dh xde. dh tutup. tp dia dh join skali ngn Parkson. tp serius perfume dia bes.
 
 
nie la botol nyer. brand acca kappa, jenis Glicine. Wangi. bau dia ala ala lavender. tp lavender dia kuar skit. nie lembut je. Dulu seigt aku RM179 kot. skang xtau.
 
perfume nie ada only perfume yg kau beli 2 kali. percaya x. perfume lain sume aku beli sekali then habis so xbeli lg dh. yg nie mmg fall in love btul. aku plan tuk beli lg 1 very soon. sbb dh abis. botol yg kanan tu ada la lg skit 2 3 kali sembur lg leh la survive. bau dia ada mcm bau White musk body shop...tp aku lg prefer yg nie. aku rs sweet sgt bile aku pki. hahahaha... Sila tahan muntah...
 
K la...nk membodek laki sruh belanja perfume.
 
till we meet again.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...