m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, September 17, 2014

t h i r t y 8 - g r a n d h y a t t

sebenarnyer aku teringin nk celebrate pape kt sini. masa birthday sang suami dulu igt nk buat kt cni tp dia xde buffet. aku suka buffet. tp kt cni xde. sbb ko kene spend memahal tp skit je dpt mkn. aku nie kan pemakan. kitaorg suka untuk menikmati makanan. kitaorg laki bini ada tabiat boleh duduk lelame tuk merasa sume mknan. aku jd teringin sangat tuk dinner kt cni lepas baca blog kak neena  http://neenaanuar.blogspot.com celebrate anniversary dia kt cni. tp husband kak neena photographer kot so gmbr mmg cantik. marvelous. aku nnt arap gmbr dr Note 2 je la.
 
aku suka sbb view yang sgt cantik ok. sama juga mcm KL Tower. view dia cantik. aku suka. tp since pegi siang so xde la lampu2 KLCC. tp still cantik. tapi klu suami ajak pegi cni pun aku xsure nk pegi ke x..sbb aku lebih pentingkan njoy food.
 
 
cantikkan..nie view yg aku dpt dr website grand hyatt. cantik nyer weh. aku mmg x crop gmbr nie. aku buat print screen je. sbb mmg aku amik dr website pun.
 
nk makan cni tp nk free leh x? atau pun sbb beday aku jus around da corner, grand hyatt buat buffet tuk ari aku nk dtg mkn kt cni. br la bes leh mkn segala makanan...dgn dessert yg marvelous. peh..tp xdo...
 
 
till we meet again.
 
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...