m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, September 4, 2014

Victoria's Secret

 
semalam pegi lepak2 Pavi lepas bawak safiyyah g naik "WEEHAA"...dh lama kitaorg xmsk mall...dulu sebelum niaga every week memang tawaf mall. nk lepak kt taman panas so masuk mall. aku ada perasan ramai nau yg bwk payung pink. cumel, yg buat payung tu lg comel sbb dia ada strip hitam putih. mmg cantik sgt dh tu. aku pun masuk la Victoria's Secret. aku xminat pun nk msk sebelum nie. tp payung punya pasal aku masuk tuk tau. rupanyer kene spend RM298 tuk dpt 1 payung. so aku pun mencari la ape yg aku berkenan tuk beli. tapi xde. sbb aku xminat bau perfume yg manis2 nie. aku suka sumting yg fresh. 
 
laki aku offer klu nk perfume amik la 1. birthday gift katanyer. punya la awal dia nk bg gift. br 1 sept dh nk bg gift. ada lg 21 hari lg. tp aku nk round tpt lain dulu. aku nk pegi crabtree & evelyn dulu. kedai fevered aku. tp xde pape pun yg kau nk amik. so patah blk ke VS tuk amik 1 ody mist yg aku agak suka bau dia. jadik la buat tambah2 pewangi kt umah tu.
 

 
actually ada promo kt VS ari tu...amik 3 barang body mist ke perfume ke body lotion ke kt 1 area tu tu RM13+ klu xsilap aku. laki aku dh sruh amik dh lain2 bau. tapi aku xminat. yg nie pun sbb bau dia fresh. leh la aku amik 1. nie 1st VS yang aku ada. boleh la pki g keje. bau dia pun xkekal lama body mist nie. xtau la bape lama tahan. sbb takat ari nie ikut suka ati aku je spray kt badan.
 
klu rs ok ngn selera aku lepas nie leh la tunggu lg promo dia. leh beli lg. tp bile promo pun tau. hehehehe
 
 
Till we meet again.
 
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...