m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, October 2, 2014

bank card, loyalty card, membership card etc

Semalam kita cite tentang ape yang ada dalam handbag kan??? ari ni moh kita cite tentang segala jenis mak nenek card yang ada dalam purse. klu purse org pompuan nie mmg dibuat & dilahirkan dgn punya la byk tempat untuk letak card. tau la orang pompuan nie suka mengumpul segala jenis card...dari card bank, card membership, card loyalty etc...lagi plak klu card tu cantikkan mesti akan simpan sampai muak. (eh, mcm cakap tentang diri sendiri je nie)
 
nie card yg aku simpan & still gunakan dalam purse aku...nie xtermasuk la IC, License, kad kawin sume...penuh purse aku. tp aku suka. at least aku beli barang kt sana ada diskaun beli kt sini boleh collect point. hahahah
 
jenis card yang aku ada nie :
1. toysrus (card tuk anak)
2. mom's care (anak lagi)
3. starbuck (mak pak punya)
4. aussino (bedsheet)
5. ms. read (mak punya)
6. crabtree & evelyn (mak pak)
7. GNC health (mak pak)
8. watsons (family)
9. ariani (mak)
10.aeon card (family)
11. maybank card(mak )
12. Kenny rogers (family)
13. Bonuslink (family)
14.Skiva(mak)
15. Robinsons (family)
16. Bank rakyat(mak)
 
nie la jenis2 card yang ada dalam purse aku. ada yg akan xpired very soon. yg xredeem2 point pun ada jugak. so korang yg baca blog aku nie, ape lg..buat la then tag aku. tp sorok ape2 detail yg ada kt card yer.
 
Till we meet again.
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...