m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, October 8, 2014

Celebrate 22 sept 2014

Ahad lepas mmg dh plan nk kuar 1 family tuk celebrate beday aku. muka xmalu betul minta husband blanja lg walaupun dh 2 kali celebrate. ada aku kisah??? hhahahah. so aku mati2 igt laki aku nie dh ada plan mane dia nk pegi, ape surprise dia nk buat. tup2 dia sruh col BEAST kt INTERMARK. aku dh tau dh mmg ahad tutup tp sruh gak col. Pastu dia bantai pusing Segi tiga KL tu tuk mencari tempat mkn yg bes. Dia nk masuk otel. dh kol 2.30 mane la ada buffet yg ada lg..klu ada pun dh nk abis. xnjoy nnt. last2 perut aku dh lapar aku sruh je dia masuk Pavillion. carik je la mkn kt sana. senang.

Masuk sana pun pening ape nk mkn...round tempat2 yg ada mkn. pusing punya pusing kitaorg end up mkn kt chakri royal...mknan thai. sampai2 je ada org tgh shooting. xpela..bedal je. xkacau org pun. masa nk masuk tu en suami ada baca yg boleh request tuk celebrate beday kt restaurant nie. mmg cantik la. so ms tunggu meja en suami tny, tp sedih xdpt sbb kene inform 2 hari sebelum. tp manager restaurant nie ckp nnt dia bg sumting.

tunggu food. muka senyum sedangkan punya la lapar.. dh kol 4 petang mau xlapar.

dh selesai mkn br la boleh senyum lebar skit. anak pun nk ikut mcm mama dia...tp smpi sepet mata tu.

dh nk blk rupanya ada desert dari restaurant...mula la aku tny laki aku ada minta ke en suami ckp xde. nie la kot surprise yg manager restaurant tu ckp. syukur rezeki.
 
TUP TUP tgh kemas beg....
 
aku dgr orang nyanyi happy beday tu u..serius memula aku pelik. sbb dh dapat desert td. aku pndg blkg aku sbb mmg igt mayb surprise tuk 1 of crew2 yg tgh shooting...rupanya tuk aku okay. hahahaha...kelam kabut xde pun gmbr staff restaurant anta pudding nie. penat depa nyanyi. hahaha


nice kan...suweet sgt. aku suka. lain skit. bukan cake.
 
 

2 beranak meniup lilin.

ooo suka yer...gile x suka. 3 kali akak celebrate beday tahun nie. walaupun xmalu tny en suami xde ke pegi mkn 1 family. hahaha.ada aku kisah.
 
anyway tqtqtq en suami tuk semua effort yang u buat untuk I. Appreciate sgt. tqtq. hope thn dpn ada lg yg bes2 mcm nie yer... eh!!! hahahah...xmalu.
 
begitu la cerita 22 September aku tahun nie. 
 
Till we meet again.  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...