m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, October 23, 2014

Chillis One Utama

Lepas je lepak2 kt Kulcats Barrio aku 1 family terus pegi OU. nk g amik cincin kt Swarovski.anta pegi service. dh lama dh anta. masa raya. so dh puas merayap & perut pun lapar balik. so pegi la mkn kt chillis. aku mcm biasa la klu x lamb aku amik triple dipper. mmg best.

 
nie kids menu..tuk safiyyah. tp xde nyer dia makan. tp drumet tu xde rasa tuk budak yg dh pndi mkn tu.
 
nie triple dipper aku. sedap kan.. safiyyah mkn ayam goreng yg mcm pisang goreng tu.
 
nie menu yang xpenah kitaorg cuba. sedap. kene tekak aku. so next time boleh la order lagi.
 
en.suami klu mkn burger xkn pilih yg lain. mesti pilih old timer. fevered dia la nie. Aku mmg suka mkn kt chillis nie. tp poket la xtahan. sekali mkn 3 beranak mesti cecah RM100 - RM150. tiap2 minggu nk mkn kt cni mmg x la. sebulan sekali boleh la lagi. tp byk2 benda yg aku plg suka kt chillis nie air juice dia bottomless. sonok kan.mango juice dia sedap. likat.
 
lepas je aku publish entry nie aku nk buat survey chillis..mane la tau rezeki menang voucher. leh belanja family. heheheh
 
Till we meet again.

10 comments:

  1. samalah kita ponx klu mkn kat sini mengembek jerlah kejanya...huhu ayam yg salut tepung tu sedap tapi ya ampun berminyak sgt..huhu.

    ReplyDelete
  2. x pernah ke sini...tak tahu kat melaka ada ke x de....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melaka??? rs mcm xde je. meh la turun kl. leh try. sedap

      Delete
  3. sedapkan...mmg berbaloi triple dipper nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. kan...asyik2 lamb je kita nie...sesekali tukar menu la. hihihi

    ReplyDelete
  5. Melaka??? rs mcm xde je. meh la turun kl. leh try. sedap.

    ReplyDelete
  6. hi salam perkenalan.. :) nice stubbling across ur blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe...hi...salam perkenalan jugak..ala blog lama yg tergendala & xde pape blog nie..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...