m e & u

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, October 21, 2014

majlis bertandang perkahwinan pak cik

xde byk pun nk citer. cume majlis nie majlis masak sendiri..merewang. & fund dari pengantin & keluarga. family aku sponsor meja pengantin. pak cik aku sponsor goodies, family mak cik aku sponsor candy buffet. meriah la..
 
nie saje nk tempek a few gmbr tuk ada kenangan dalam blog yg xseberapa nie..
 
nie gmbr candy buffet yg sponsor by family mak long aku..mmg dpt sambutan btul la..penuh sesaje budak2.
 
meja pengantin yg kosong lg..menu meja pengantin nie lain skit..xde penah orang buat kot..nnt ko tgk ape menu nyer yer..
 
 
nmpk x ape menu nyer??? CHICKEN CHOP okay..ikut ape fevered pengantin...nmpk x tiramisu aku kt ctu..nk class kan...mati la puji diri sendr...
 
tu dia tiramisu aku hihihii...pengantin pun ada goodies tau. yg coklat tu tuk pengantin. 2 cawan besar. dalam cawan tu ada biskut cornflakes yg aku buat sendiri jugak.
 
nie la geng2 rewang...terima kasih bebyk2..keluarga pengantin mmg totally xmenolong bahagian nie. serah bulat2 pada orang kmpg.
 
mak ayah aku ngn adik & adik ipar nyer./.
 
 
 
pengantin bergambar kt pantai bagan lalang..dekat je ngn umah kitaorg. dlm 10 minit je dh smpi bagan.tu pun sebab jem kt pekan. kebetulan air surut..mmg cantik la amik gmbr. nice kan..klu pki cameraman professional lagi best. yg jd cameraman 3 orang. en suami, ngn cousin aku 2 orang. Seronok ms g outdoor nie..sbb pakcik aku ikut je ckp kami anak2 buah nie. hehehehe..
 
saje untuk kenangan...
 
Till we meet again.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...