m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, October 9, 2014

Pavillion - MAC Make up - toilet

ini cerita aku dpt rezeki 2 kali touch up make up free. 1 st kt dalam parkson. aku rs budak sales girl tu dh boring duk xde keje. dia pgl aku n siap ckp meh sy bg make up skit xbeli pun xpe. hahaha...(ke dia tgk aku comot????)
 
tapi bg aku rezeki beday kot. hahaha.
 
nie lepas make up dekat MAC. kitaorg lalu dpn MAC tetiba en suami ckp nk blei pape x. klu nk ganti blk bedak yg dh pecah td??? terus je dia tolak aku msk dalam MAC. wah!!! pucuk dicita ulam yg mendatang. mmg xtolak la.Aku mmg nk beli eyeshadow. amik 2. pastu aku nk sruh diaorg ajar cara pki. bukan senang tau nk dpt diaorg ajar....walaupun sepanjang 1 semester aku belajar make up ms study dulu tp kene kutip ilmu dr mereka2 yg dh pakar nie. sbb aku dh xbape pndi nk main2 make up. sebab jarang pki eyeshadow. socket, smokey eye nie sume mainan dulu.

gmbr tunggang langgang. nie ms tgh tunggu make up artist amik brg tuk ajar eyeshadow.

 
 
aku beli 2 colour nie. aku lebih suka natural look. sbb aku xnk over. klu takat pegi mall, jln2 skit nk pki make up tetebal dh mcm nk naik stage pun rupanya. so no..natural look better. En. Suami belanja nie...hadiah beday la kiranya walaupun dh dpt advance adiah ari tu.
nie dalam toilet Pavi...cantik, bersih, xhancing..So selfie la...
 
so nie betul2 tamat cerita celebrate 22 sept. aku haapy giler waktu nie. walaupun penat yg amat. dh lama aku rasmi bangunan. aktiviti nie dh lama ditinggalkan.
 
Penat yang berbaloi.
 
Till we meet again.
 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...