m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, October 1, 2014

What's in my Handbag???

aku nk buat post nie since last week. tapi sebab byk keje nk kene settle sebelum cuti so kene postponed la entry ttg bag nie. tup tup pagi nie aku bukak blog Dr. halina dia dh buat entry nie. heheheh.. since aku br naik keje ari nie boleh la up entry ari nie. handbag pun dh tukar. hahaha.
 
Ape yang perlu ada dalam handbag aku nie benda yg aku rs sgt2 perlu. benda nie ke hulu kehilir mmg aku bwk la.
 
Handbag keperluan untuk mostly 99% kaum wanita aku rs. percent tu aku yg punya andaian, xkuasa nk google. pemalas. camni la. handbag nie aku beli kt the garden early last year kot. xbape nk igt. bag nie ada 3 compartment besar. senang nk letak segala barang. tp bag nie sendr dh berat. sbb chain tu. tp aku gagahkan jugak angkut merata.
 
aku mls nk amik pic sesatu...longgokkan je sume senang keje.
 
what's in my handbag??
1. purse (pink colour)
2. wristlet (yellow coklat)
3. bag lipstick (biru colour)
4. bag external hard disk (putih corak2)
5. bag compact powder (hitam)
6. charger
7. kunci umah
8. nail clipper
9. dental floss 2 jenis (mesti kene ada)
10. ketam mainan anak.
11. body & hand losyen
12.watsons voucher
13. cermin
14. kunci kereta (beg itam)
15. ubat selsema
16. baby wipe smpi 2
17. mosquito repellent sticker (anak punya jugak)
 
tu la antara barang yg perlu ada dlm bag aku. brg lain2 xbape nk penting sgt la so aku xkisah pun klu xbawak.  so korang,,,,,challenge tuk korg yg baca blog aku nie WHAT'S IN YOUR HANDBAG??? sila tag aku tau. hehehe (ada ke orang baca?)))
 
Till we meet again
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...