m e & u

Daisypath Friendship tickers

Monday, November 3, 2014

Mee tarik Warisan Asli Bangi

Minggu lepas officemate ada cakap ada 1 tempat baru bukak kt Bangi. Kedai mee tarik. aku bab2 mee nie kureng skit. xminat mee. tapi join jugak la lunch tadi. nk tau tempat. kedai lot yang dia masuk nie pun kedai lot yg baru bukak. ada 2 3 kedai je yang dh bukak. nie area Abdullah chan. so senang je nk carik. dkt ngn PKNS.
 
Nie la kedai nyer. senang je nk nmpk pun.
 
menu...segala jenis mee ada jual kt cni. tp jgn tny aku ttg sedap ke x. sbb mmg akan kata xsedap la sbb xsuka mee.
 
nie ruang dining dia. open hall. so xpns. dari segi kebersihan....biasa  - biasa je. kawan ckp dapur dia a bit messy.
 
dh xsuka mee kan..so order pun mmg bukan mee la. nasi goring daging. biasa je. tawar. sedap lg kedai Sharin low.
 
tu la org yg buat mee tarik nyer. tp masa ambik gmbr xde pplak dia tgh menarik2. xde order la tu. nyampah tau. ms smpi tgh lapar td sibuk tarik2.
 
me & ex boss. jumaat lepas last day boss. ari nie keluar bukan sebagai boss. tp tetap rs dia bos. hahahah.cantik kan.
 
overall mkn kt cni xkene dgn tekak aku. tp abis aku mkn sbb sayang tau. RM8 1 plate nasi goreng. tp rs nyer xdtg lg dh kot tempat nie. yg sure mknan nasi dia tawar. aku rs yang masak nyer penawar. kawan aku pun ckp tawar. mkn dgn cili potong.
 
yang makan mee pun ckp biasa je. xde la sedap sangat pun. biasa. nothing special. tp yg paling bagus skali kt cni is...SERVICE. laju. sekejap je food sampai. ada la menunggu dlm 7- 10 minit..lepas tu satu satu food sampai. so tuk lunch hour service leh laju mcm tu kira hebat la bagi aku. tp tetap xdtg dh. xkene ngn tekak aku.
 
heheheh..
 
Till we meet again.
 
 

2 comments:

  1. Huwaaaaa Sharin Low dah takde dah kat Cahaya SPK *tiba tiba* Sharin Low sedap kan? Sotong telur masin dia sedap gila!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sharin low still ada kt bangi. heheheh.sedap. btul sis. sharin low mmg sedap. ns goreng pun sedap.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...