m e & u

Daisypath Friendship tickers

Monday, November 17, 2014

Sunday wedding - bff

Ahad 9 Nov 2014
Taman Sri Andalan Klang.
 
majlis persandingan kesayangan saya. dh sepuluh tahun kenal dia. kenal masa study UiTM. Dalam fakulti yang sama. ari nie kesayangan saya kawin. Harus la pegi kan...konon plan awal2 kol 12 nk sampai..xde maknanyer. Kol 1 baru smpi. trus mkn & lepak kt meja yg ada my kesayangan yang lain2 jugak. kitaorg melepak kt situ je.
 
dari kanan : me, kak ety, combie & waed. kami sangat rapat tp nie br kali 2 sume jumpe yang semua org ada. sbb kak ety antara yg susah sgt nk jumpe. hahha...tp close & still contact thru wassap.

tetiba anak dara nie pegi kt cni & pndg mama. mmg dia aim tuk mama amik gmbr dia la tu...ada byk gmbr kt cni...sbb memula dia berdiri pose tp lupa handbag..trus amik handbag dia yg dia letak kt kerusi. hahhaa....comel (mati la puji anak sendiri lagi)


nie je yg tinggal 15-2-3....kak ety & waed dh balik. anak dh nk tido & xlarat dh nk layan badan (pregnant) tinggal la kami ber3 je. 

nie perkara biasa akan terjadi klu pegi wedding kawan2. kecoh sgt2. pengantin pun tengelam tu. yg paling kanan skali is our lecturer. hahaha. lecturer n student sume 1 kepala kan...rmi xde tuk wedding nie..sume dh keje kan..ada yg ada projek ada yg outstation ada yg ada teater so xlepas keluar. hehehhe



meja yang alyaa duduk nie dh jd melepak tuk sume kawan2. sume duk 1 meja nie je. lepas siap mkn bgn, bg kawan2 lain plak makan. hahhaah.  amik tender trus kt meja nie.  seronok jumpe kawan2 balik. last jumpe rmi2 mcm nie ms wedding fara kot. kt seremban. masa tu pun kecoh gak. hahaha. sume kecoh la. hahaha
 
 
gerak balik dalam kol 3 petang. dh xlarat dh. syukur cuaca elok pns..xujan. kan musim ujan je skang nie. balik ingat nk merayap tp dh penat. so blk umah terus. lg pun ada org order lasagna nie. so kene belik barang & prepare lasagna.
 
tp mcm biasa la..xde nyer balik umah terus..melayan plak si kecik nie pegi bg fish mkn kata nyer. mmg dia seoronok sgt bg ikan mkn. ikan keli je pun yg byk nyer. hahaha.gemuk2. besar tul.
 
pegi awal, so dpt la safiyyah main buaian. klu pegi dh petang kol 5 6 mmg xmerasa main buaian. penuh sesaje. xpenah kosong buaian nie..klu ko agak2 nk main ko tunggu la kol 8...confirm kosong. hahaha
 
 
so 15-2-3 dh tinggal sorang je lg yg masih kosong. katanyer masih available. heheheh. combie je tinggal. budak nie pun kuat keje so payah skit BF nk melekat kot. cantik orangnyer. kecik je. hehehe. harapnya thn dpn ada la jodoh untuk kesayangan saya lg sorang nie.
 
hehehehe...
 
till we meet again.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...