m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, November 6, 2014

The Majestic hotel Kuala Lumpur

PERINGATAN: INI CERITA 6 BULAN LEPAS. (saje buh nk ada kenangan dalam nie.) jgn boring tau..teruskan membaca.

actually birthday husband 18 Mei. nak jd cerita & rezeki dia, 18 mei jatuh ari ahad. so boleh la g mkn2 jln2. klu ari weekdays, kita akan tunggu weekend tuk mkn. sampai dh xtau mane nk pegi mkn, so survey la tpt mkn yg best. end up jumpe 1 tempat yg bes...baca dalam blog Sis liz yahaya about The Majestic Hotel. Penah aim tuk makan dekat hotel nie sbb sebelum siapnya hotel ini, penah ckp kt husband each  time pegi office dia nk pegi hotel ini, sbb design (pgl design ke?) bangunan hotel nie, mcm dolu2.  (opposite hotel nie mahkamah syariah).
 
Tgk blog sis liz, cantik nyer. mmg cantik la kan. hotel baru. yg lagi best, dinner buffet dia antara yg murah klu nk compare dgn yang lain. so ptg tu sruh husband n anak siap..dia still xtau mane nk pegi. how I wish boleh drive tuk lg surprise mane nk pegi kan..tp knowing him, mmg xkn dpt la. sebelum pegi Majestic kitaorg kene singgah The Garden dulu tuk amik gift tuk husband dari Braun Buffel.  

tengah menunggu gift. cantik plak timing husband muncul dalam gmbr nie. hihihi. cermin nie besar mmg seronok la take pic. safiyyah nk buat peace xjd. heheheh
 
 
 lepas settle je dkt Garden, trus instruct husband, which jalan nk kene amik.. smpi kt area hotel trus je ckp kita nk pegi sana tu. tunggu terus je. senang keje. haahah.  mls dh nk sorok2. heheheh
 
 

 
 
surprise xbape jadik. heheheh. selfie ms otw pegi Majestic. shawl harimau tu baru beli. heheh. murah je. RM15 kt bangi. tp material dia sgt lembut. so agak susah nk bentuk. (dh mengarut)
 
 
 
actually byk gmbr kitaorg amik,...tp aku rs aku xsempat transfer ke laptop aku dh delete dlm phone. gmbr2 yang ada nie pun dari FB & Instagram. kt sana boleh request cake tau. & im shocked sbb caek yang diorang bagi sangat bsr. slalu yg aku dpt dlm 1 slice je. (KL Tower pun 1 slice je) kitaorg dpt pandan cake. actually psal cake nie xsuprise lgsg sbb ada dlm 5 orang / group yg celebrate beday. husband dpt plg last. hahaha. so mmg dia dh boleh agak la dia pun akan dpt benda yang sama.
 
ada video jugak ms diaorg anta cake tp pun dh xde dalam record..(klu tetiba jumpe nnt update lain)
 
 
 
dh selesai dh. nk balik. pun sebelum gmbr nie byk gmbr aku amik. tp ntah ke mane.. cantikkan centerpiece tu. berkenan nau2. (me so gemuk)
 
Xde pape yg special pun ttg besday husband nie. cume lebih nk ada cerita tu dlm nie.
 
So thn dpn mane nk pegi tgk la..rs mcm nk pegi Concorde plak. punya la awal plan kn.
 
Till We meet again.

2 comments:

  1. Waaahhh Majestic!!! So how was the food and the service? Ok tak? Dapat tak rasa roti canai durian? Btw happy birthday to your Hubby! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best sis...tempat best food okay. tp xde plak roti canai durian. kene pegi lagi nie. heheheh..so ada alasa lain tuk pegi lagi. huhuhu

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...