m e & u

Daisypath Friendship tickers

Monday, December 29, 2014

Doa buat Pantai timur & Airasia QZ8501

 
KREDIT TO MR. GOOGLE. THANX FOR THE PIC
 
Pagi yang muram ari nie...bulan Disember musim ujan bagi Malaysia. tapi tahun nie banjir yang terburuk buat Kelantan. Terlalu ramai yang dipindahkan even Kota bharu pun tenggelam. Alyaa ada sorang kawan dari pantai timur kota bharu maklumkan banjir kali nie antara yang terburuk. rumah keluarga dia di kota bahru antara yang payah sekali tuk kene banjir. tapi kali nie rumah dia terlibat. so mmg bah yang terbesar & terburuk buat Kelantan for the past 20 years. sbb katanyer sepanjang dia duk sana xpenah lg rumah dia kene banjir yang memerlukan mereka berpindah.
 
Moga yang masih tersadai dan tidak dapat pulang ke rumah kekal bersabar. Kami di Kuala Lumpur & merata tempat telah melakukan yang terdaya untuk membantu dari segi kewangan, makan & minum. ramai rakyat Malaysia yang membantu mengumpul pelbagai barang makanan & kewangan untuk di agihkan buat kamu semua, kekalkan bersabar & teruskan berdoa kepada Ilahi. Moga sumbangan rakyat Malaysia sampai kepada kamu semua di sana.
 
 
kehilangan MH370 masih menjadi tanda tanya..kini Kapal TERBANG MILIK AirAsia QZ8501  dari Surabaya ke Singapura pula hilang dilautan Jawa. tiada fakta yang alyaa ada tapi kehilangan kapal Airasia ini menjadi salah satu sejarah terburuk 2014 bagi dunia penerbangan. Nama Malaysia turut terpalit kerana AirAsia merupakan syarikat milik rakyat Malaysia.
 
Gmbr mr. google.
 
Moga yang terbaik buat mangsa banjir di Pantai Timur & penumpang serta crew QZ8501... #PrayForQZ8501
 
Till we meet again.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...