m e & u

Daisypath Friendship tickers

Monday, December 15, 2014

photoshoot

Photoshoot yg pertama buat safiyyah. mmg buat pun sbb dh ada si kecik nie. dari mula dia lahir xpenah buat lgsg. maternity je buat, Tu pun safiyyah dalam perut. hahahaha. tp kali nie kita ubah photographer plak. tukar mood n tukar orang. jumpe photographer nie dalam FB. kawan selalu amik gmbr ngn kak KC nie. so 1 day tu kak KC ada buat promo. trus grap. x tny husband pun. selalu nyer en suami okay je benda2 camni.
 
Year end sale 2013 yg kak KC buat nie only cost me RM100 for 1 hour unlimited shoot + 1 8R. Mmg berbaloi. lg berbaloi,,,pakej tu valid thru out da year. promo nie beli bulan dis thn lps. punya la xcited,  samapi beli bj tuk en suami pki masa photo shoot. tp bj tu beli awal tahun,,,,pki nyer akhir tahun. hahahah.sebab pki akhir tahun??? sbb LUPA. LUPA ADA BELI PROMO NIE.bile dh igat tu trus contact & buat appointment.
 
Sabtu minggu lepas penuh gigih la kami anak berank bersiap. nasib baik studio dekat yg amat je ngn umah, kt prima saujana kajang, senang..mmg untung. siap2 kol 3 sbb appointment kol 4. sume pki putih. tema putih & jeans nie mmg dh lama plan. since beli je promo nie trus set nk pki putih & jeans. even tau background studio is putih but still nak jugak.
 
 

nie masa memula smpi. sopan je shoot. safiyyah plak good mood sgt2 skang nie klu amik gmbr. syukur sgt. klu x masam je. xnk langsung senyum or pandang camera.

pun baru smpi. still xberpeluh keti...safiyyah pun still pki jaket sume.

dh start bukak jaket. paling suka gmbr nie tang kaki safiyyah. oh mak ai...cumel giler kot. (puji anak sendiri)

gmbr nie dh hampir nk abis. nie gmbr yg plg photographer suka skali. dia ckp reaksi safiyyah plg win.

safiyyah dh penat. dia dh lari2 dalam studio nie. dia kombah sume toys, prop yg ada. aku perati je, nk menjerit malu sb kak KC nie lembut je org nyer.
 
masa nie safiyyah dh mmg xnk amik gbmr pun...tp alyaa paksa jugak. sruh amik gmbr ngn mama.
tgk dh comot dh. bj pun dh keluar. kepala dh berpeluh, tp still boleh sikit2 nk pose.

gmbr nie la jd wallpaper laptop skang, comel je rs( puji diri sendiri lagi...mmg perasan btul la)
nie xtau plak akan turn out mcm nie punya comel. hahahahaha..sila jgn muntah. klu nk muntah jugak jgn tutup page nie.g muntah pastu continue tgk.
U S
Syukur sgt safiyyah dh sporting nk amik gmbr.
 
overall mmg appy sgt2. dpt photographer sporting, tau mcm mane nk layan budak. dia ikut je mcm mane kita nk shoot. dia akan tgk sesuai ke x kedudukan. mcm tu je. masa photoshoot nie pun kitaorg pndi2 je nk pose mcm mane. tp tuk safiyyah ada dia tolong2. mak pak je kitaorg pndi2 sendiri sebab malu kekdah nyer. tp still ada jugak yg kak KC Tlg2. kiranya dia bagi kita pilihan mcm mane kita nk pose. so bg alyaa x kekok mcm tu.
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...