m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, November 4, 2015

terima kasih kawan - kawan

nie kisah minggu lepas...tahun nie ada kelainan skit bile geng gegirl celebrate beday. bermula dengan ZZ & Zira. kak erda buat sendiri kad besday untuk mereka berdua. sampai la masa beday kak zue. pun kad buat sendr oleh kak erda. dia creative. bab - bab camni memang serah kt dia la. menjadi je tangan di tu mengolah kertas - kertas tu jadi kad.
 
 
tengah menconteng icing cake kt muka alyaa. terkejut giler. igt ape hal la dtg reramai. rupanya nk menconteng muka kitaorg. gambar muka kene icing cake xleh tepek sini. terlalu buruk untuk ditepek. hahahah.
Happy face. hehhehe.suka dpt gift camni. tengok....tudung pun kene icing cake td. sabar je la.
 
mereka yg berusaha...oo lupa nk ckp. masa bg- bagi kad nie...2 orng yang dpt card. alyaa ngn cik ai. dia minat hello kitty. cantik giler card dia. sume ttg hello kitty. mmg kreatif la.
 
dulu masa bercintan cantun selalu buat kad tuk en husband. skang nie xde dh. bile last bg kad pun xtau. heheheh. nak kene buat balik la kad - kad surprise - surprise kt en husband. suweet ape.
 
till we meet again.

Rezeki semalam

 
nie adalah rezeki lunch semalam. sushi roll atau dalam bahasa korea gimbap..bukan bukan...bukan alyaa yg buat. tp ofismate yang buat. sedap tau. dia letak tuna yang dari ayam brand tu...timun & crab stick. konon balik keje nak singgah jusco membeli tuk mengsushi roll pagi nie tapi.....jem bagai nak giler semalam. area KTM serdang banjir.
 
so pagi nie kita membungkus je bihun goreng...senang xyah pikir - pikir. tp nak kene buat jugak nie. sedap ooo. buat sendiri dijamin sedap dan inshaaallah halal.  singgah jusco la blk nie.
 
till we meet again.

Tuesday, November 3, 2015

bunga rose

seronok rasa ati bile ada orang bg kita adiah kan??? minggu lepas staff alyaa bg bunga rose kt semua geng gegirl... seronok walaupun simple tapi ati bile dapat adiah tau. maknanya orang igt kt kita nie haa. terharu rasa nyer. in fact smpi ari nie bunga nie masih bertahan okay. giler hebat la.
 
siap dibungkus cantik lg. got ribbon k. wishes card je xde. hahahah.
 
xde tempat nak letak sbb cute miut sangat so kita tumpangkan dia kt kipas nie haaa...
masih anggun di dalam baling air ni...tumpang letak kt tempat ofismate. hehehe. cantik elok je lg kembang. gambar nie br je amik beberapa minit yg lepas.
 
tq dear staff aka geng gegirl..
 
till we meet again
 

Monday, November 2, 2015

tumpang konvokesyen

 nie cerita isnin lepas. ..tunggang tebalik btul la blog nie. ikut dan je owner blog nie. mane gmbr yang masuk dulu cerita tu la yg kita up dulu. hahaha. nie sesi meraikan kawan - kawan yang selamat mengkonvokan diri memasing. abis dh belajar. tahniah2. jangan Tanya la bile alyaa nk sambung blk. dh mls la nk belajar. rasa xleh nk serap ilmu belajar dh. truk kan. ehehehe.
nie semua staff kt ofis. yg sebelah alyaa tu mak 5 orang anak tu. selamat jugak mengabiskan diploma nyer. yang lagi sorang masih single n available tau. ada calon>??meh contact I. ehehehe. yg 3 orang lagi tu sibuk je lebih. tp appy for kawan - kawan. nk posing - posing boleh je. tp takkan takat posing je. sila set date tuk lunch date ok. jangan buat - buat lupa plak.

till we meet again.  

Friday, October 30, 2015

LEGO

Semalam safiyyah dapat report card dia. keputusan makin bagus la. kali nie straight A. dapat no 3 out of 15 kanak - kanak kelas 4 tahun. budak - budak sekarang ramai yg bijak tau. since dpt good result papa dia mencocok anak tuk mama belikan hadiah. hahaha. dh berminggu - minggu papa cocok - cocok mama tuk belikan safiyyah Lego. kadang - kadang jadi confius anak yang nak ke papa yang nak.
 
lepas keje trus pegi IOI mall putrajaya. sebelah je pun. memula pegi carik kt Toyrus. tapi xde Lego set classic kt sana. husband xnk yang lain sbb yang lain dh siap kata nyer. kene pasang, build skit -skit je. kene beli yang classic. build dari based. suka ati la papa. last - last beli kt kedai Bricks.
 
seronok nyer anak dapat lego. papa awak kt belakang tu pun hapy semacam nmpk nyer. xsbr nk blk nk main lego yer bang??? hahaha
 
bile dapat mainan, senang sruh mandi sruh pki bj sume. klu x pnjg skit akal dia duk pusing sana sini tuk mandi. bile ada mainan jadi mudah. aissshhh!!! makan rasuah tul la kakak nie.
 
appy.
 
tuk mlm tadi Berjaya la buat rumah. suka la dia dapat buat rumah. papa dia bg instruction je mcm mane nk pasang. & safiyyah pun based pada buku instruction jugak. dia tgk sendiri belah mane nak pasang or letak. good girl. antara sebab husband sruh beli lego sebab nak bg dia lebih kreatif. klu asyik main Barbie doll je banyak berangan. tapi mmg btul pun. makan pun nk makan ape yang sofia the first makan je. macam minggu lepas, sibuk nak makan hot dog...kt rumah dh lama xmembeli hot dog nie. dah jenuh pegi mencarik hot dog. haiii la anak..
 
arap nyer weekend nie poket mama xkoyak lagi dikerjakan 2 beranak nie. hahaha. tp mama jarang belikan kakak toys. tu portion papa. hehehe
 
till we meet again.
 
 
 

NASI KERABU

 
sedap nyer lahai nasi kerabu.....1st time makan nasi kerabu nie adalah dalam 3 tahun lepas masa masuk ofis baru. staff yang kenalkan kt nasi kerabu. alyaa xmkn nasi kerabu sebelum nie sebab colour dia. hahaha.semata - mata sebab colour. tp bile dh try baru la tau nasi kerabu nie sedap giler la. nie cerita 2 minggu lepas. tgh kemas - kemas dapur, tny mak..ape nk masak tuk lunch nie. mak cakap kakak alyaa nk buat nasi kerabu. seriuss???pndi ke???pastu mak pun confiden jawab. reti la tu. kawan - kawan dia ramai yang dari kelate. Confident mak confident.

alyaa hanya tolong bab goreng ayam, goreng keropok, potong memotong segala sayur- sayuran. nasi kerabu, kelapa goreng, sambal, telor masin rebus semua kakak alyaa yang buat. hahaha. nmpk x???alyaa xreti masak. hahhaah.tolong bahagian kering - kering je.
 
 
mcm alyaa ckp yg masak - masak sume kakak yg buat..nie sume keje dia. hahaha. ada nmpk style kelate x???siap sambal tumis.
haaaa...nie alyaa punya bahagian. hebat x. hahahah.
 
taugeh rebus & kelapa.
 
telor asin rebus.
 
sambal tumis yg marvelous. mcm kelate punya tau.
 
nasi biru. hahahah.nasi nie la yg xmkn dulu konon nyer. ngeri. tp skang pantang dgr org beli nasi kerabu.
 
ayam goreng. tp pki rencak tuk bbq so rasa dia xbape nak masuk ngn nasi kerabu. klu dpt ayam bakar or daging bakar mmg terbaik la.
 
ikan goreng tepung. yg nie xbape nk jd sgt mcm kelate punya. cara bancuh tepung xkene kot. kakak jugak yg buat. hahahah.
 
 
nmpk x...tp kawan alyaa org kelate..dia ckp mkn nasi kerabu nie kene gaul semua bahan - bahan baru la sedap. tp alyaa xbape nk reti. mmg dr dulu jenis mkn gaul mane yg nk makan je. hahaha.
 
Tapi dalam byk - byk bahan nasi kerabu nie benda yang lupa buat adalah sambal cili potong tu. cili potong ngn cuka tu. lupa. budu???ada pki budu yg dlm botol yg famous tu je. senang. tp sambal cili tu lupa. hahaha. so kene buat lg la nie. hahaha
 
korg plan nk masak ape weekend???korang masa weekend masak simple or masak special- special tuk family??? esok igt nak masak ikan siakap stim la. sedap nyer.
 
till we meet again.


Monday, October 26, 2015

Kuala Lumpur Food Truck Feast #KLFTF

 
Disebabkan mood safiyyah yg tetiba xnk jln kt dataran merdeka. nk berdokong plak dia...so baik kita chow pegi mkn. selain ada citrawarna ada jugak Kuala Lumpur Food Truck Feast #KLFTF . plan untuk ke sini minggu sebleum citrawarna tp xjd sbb xde parking  dh mlm. dh alang - alang ada citrawarna kita pegi la minggu citrawarna walaupun xde tgk pun aktiviti citrawarna. hahhaah.
 
kt cni ada jual mkn2 jenis mknan. sume style food truck. majority jual western la. byk burger,spagetti, carbonara tp ada jugak yg jual ice blended. ada jugak yg jual nanchos. tp masa kitaorg smpi nie ada 3 je kedai yang bukak pun.jual burger & ice blended. 
 
 
nie la keadaan kt sana. nmpk meriah tp lum meriah sbb dtg awal sgt. organizer dh maklumkan pun start kol 6.30. tp masa kitaorg dtg nie dh kol 6.30 tau. patut 6.30 tu dh mula berniaga la....nie ada yang baru smpi. baru nk parking. ada yang baru loading barang. aiiisshh. budak kecik kt atas nie makan ice cream. citrawarna punya psal mkn ice cream RM10 1 scoop. klu baskin robbin sedap gak. safiyyah xmkn pun. last2 buang je ice cream nie. geram je mak tgk tau nak.

sume tutup & xsmpi 10 pun food truck yang sampai. tp klu tgk memalam masa kitaorg ornda2 cni 2 3 minggu lepas meriah. tapi apa rasa makanan yang dijual tu xleh langsung nk komen. hanya sempat merasa 1 ketul burger. tu pun en husband yang mkn. ada 1 food truck nie, dia je semata2 yang menjual makanan, orang ramai que kt truck dia tuk beli food....tp dia sibuk nau - nau ngn telefon. rasa nak amik je telefon dia campak dalam sungai kt blkg tu. "sungai ganges".

Food truck yang ujung tu jual air...so mmg ada 2 je yg jual food. mane la x geram smpi nk amik iphone dia tu g campak. geram. tapi kan cantikkan kerusi 2. skang kan tgh in buat meja kerusi pki palate kayu nie.
 

nie la budak yg xmkn ice cream RM10 tu. geram je tgk. alyaa plak xde mood nk mkn ice cream. xbape nk bes sgt la ice cream tu. 1 scoop RM10. anak sorg leh la. klu ada 2 3??? kopak gak mak pak dia tuk ice cream semata.
 
klu bercerita bab food truck nie kitaorg mayb la xdtg lg. sbb harga dia agak mahal la. lagi untung klu g mkn kt restoran. rasa dh tentu sedap. nie xtau nak kata rasa mcm mane. yg sempat mkn pun semata burger je pun kan. tp good effort la tuk meriahkan event & bg publisiti kt food truck. ada jugak yg promote truck nie tau. dia bg tau spek, harga, bape lama leh dpt, mcm2 la. yg mcm gmbr kt bawah nie.

tu je update tentang #KLFTF nothing special tuk kami sbb smpi awal & bali ksebelum maghrib. tp pengalaman yg bes la. hehehe..leh la g try.
 
till we meet again.

Friday, October 23, 2015

Citrawarna at Dataran Merdeka

Dataran Merdeka!!!! merdeka merdeka merdeka!!! bukan untuk 31 Ogos. bukan - bukan. tp minggu lepas Dataran Merdeka adalah lokasi untuk Citrawarna. Semangat alyaa pegi sana. hhihihi. kol 5 kuar umah nk join citrawarna konon nyer. jalan jem jugak la seperti biasa kt area blkg dataran merdeka. sampai sana dalam kol 5.30 petang. 1st thing yang perlu dibuat bila sampai dataran merdeka ini adalah carik bilik air. hahahah..(mesti semangat baca kan) haahah.
 
cuaca sume elok. naik la atas. 1st time tuk safiyyah. xpenah lg dia smpi ke dataran merdeka ini. ramai jugak orang. seperti biasa bile festival - festival macam ini yang ramai orang melayu la. ada la Chinese indian tp majority is melayu. Ada band indie buat persembahan. ada main stage untuk persembahan di malam hari. cuma yang jadi xseronok nyer. ada 3 seating area. tapi semua seating area tu dh penuh dengan label - label untuk ahli - ahli kehormat. tuk rakyat2 yang dijemput datang xdisediakan tempat duduk yg elok. xpun bagi la lapik ke tuk kami wahai pengelola majlis. hehehhe. next event.
 
suka dapat pegi padang. tapi untuk 30 minit pertama pastu dia bosan. hahaha
 
nie paling dia suka. big flag. suka nau2 amik gmbr kt sini. tp kualiti gmbr very the cikai la. al maklum lah..note 2 je pung.
 
safiyyah mmg suka dengan tema amik gmbr xyah pandang camera. hahaha. tp rumput2 nie berbau skit la. bau Tanah lembabbb.. so xbape syok aaa.
 
kitaorg xtunggu show malam pun sebab xde tempat duduk yg elok. xde bawak tikar ke pape tuk duduk atas rumput. rumput pun busuk so malas la. baik g mkn. mkn kt mane?? heheh...ada Kuala Lumpur Fodd Truck Feast #KLFTF kt dataran merdeka. next entry yee..
 
till we meet again.
 

Tuesday, October 20, 2015

rambut safiyyah

blog nie blog carca marba...semua cerita akan diceritakan disini. psal diri sendiri, pasal g mkn, pasal rmbt anak pun nk masukkan jugak dalam blog. heheheh.
 
 klu perasaan dalam blog nie bile ada gmbr safiyyah,,rambut dia pendek. kerinting. hehehe. puas tau ikat tp rmbt dia jenis sgt lmbt tuk panjang. dh 4 tahun baru panjang tu je. klu nk ikat rambut safiyyah nie kene pujuk. sbb xselalu dia nk ikat rambut. dia ckp sakit klu ikat. yelah rmbt xpanjang so alyaa kene tarik2 skit. klu rambut dia berikat Nampak la kemas skit. xde la mengerbang je.
 
nie antara cubaan & usaha alyaa tuk panjangkan rambut safiyyah. ikat kt semua tempat so semua tempat panjang. sbb sebelum nie tempat yg slalu ikat je yg pnjg. heheheh
 
antara minyak yang digunakan tuk rambut dia. gmbr nie dh lama so minyak sume penuh lg. skang sume dh tinggal separuh ler camtu. pening kepala pki byk2. lagi - lagi minyak zam - zam tu.


ikat empat penjuru nama nyer. hahaha. nk bg panjang sama rata. klu x ada seciput je yang panjg. so sume kene ikat empat penjuru.

nie paling latest rmbt safiyyah/ buat siput tuk rambut yang dh panjg skit tu. nmpk x rambut dia dah mula tunjuk kerinting. klu dibiarkan kering,,,mengerbang je rambut tu. comot sgt. tp safiyyah nie xsuka ikat rambut. dia ckp sakit. mayb sbb alyaa tarik2. tapi alyaa nk rmbt dia panjg. dh 4 tahun kot xjugak panjang2 rambut nyer.
 
harapnya tahun depan panjang la rambut safiyyah. sian dia. pandai nk melawa tapi orang slalu ingat dia lelaki sbb rambut pendek. xboleh langsung nk pakai baju ala - ala boy skit.
 
till we meet again.

Monday, October 19, 2015

toys & safiyyah

 
rasa nya ramai je parents yang mengelak dari lalu depan toyurs, Bricks atau ape2 kedai toys la. klu masuk takat nak tengok je xpe jugak. klu safiyyah mesti nk kene beli. lg plak klu dh jumpe ape - ape yang memang dia nak. memula dulu alyaa xbeli...bg dia main je dalam kedai tu. tunggu la bape lama dia nk main kt situ tp slalu nyer alyaa bg dalam 10 ke 15 minit la. klu dlm toy urs mainan banyak yang dh terbukak. so boleh la main.
 
nie kisah minggu lepas, pas mkn. naik atas nk balik dia nmpk kedai nie meluru la masuk nk main. so kita layan kan je la dia main. nk buat rumah konon nyer..so tugas papa la tuk lyn. mama nie buta concrete so bukan mama punya task. hehehe
 
 
leka. meyusun - yusun segala jenis block. abis semua pink dia amik tuk guna. bahagian dalam susun byk pink. baru cantik kata nyer. suka ati la kakak.
 
nmpk x pink di situ. tu je ada pink nyer pun. so yang lain terpaksa la pki. hehehhe. kat sini Berjaya x membeli ape - ape mainan pun. hehehe. main puas2 je.
 
 nie plak dalam toy urs mid valley plak. sibuk nak main cash register. suka la dia scan - scan sume barang - barang. ada plak duit pelesu. mama la jadi pelanggan dia. tp mama dh xlrt so tny dr jauh je la. hehehe. tp kt sini konsep main smpi puas xberjaya. Nampak x kotak pink kt bawah tu. 2 mainan yang dh confirm dia nk beli. masa ini tengah mengila dengan my little pony. asiih...
 
main la sampai puas nak. mama tunggu awak main. rmi je yang bg anak main tp xrmi yg duduk mcm alyaa. hahahha. masa nie lepas mkn jugak. kt shell out tuk beday alyaa. dh bg x entry #shellout ???? g la baca. hehehe.. k la..nie je nak share.
 
till I write again.

Thursday, October 15, 2015

Tony Roma's - Ribs - seafood - steak

entry nie selepas kejadian kene perli ngn husband psal ice cream korea...kita g mkn plak. mkn kt beday party mane nk kenyang. baru kol 6 petang tp dh lapar. tp elok la mkn awal2 pun. klu ikut plan nk pegi dataran sebab ada food truck feast. tp xjd..semua org dh keletihan.
 
alyaa mmg nk sgt mkn ribs. klu cerita psal ribs mesti la kt Tony Romas. untuk makan masa bukan masa makan malam is...org xrmi. boleh pilih nk duduk memane..janji yg still kosong la. jgn plak carik hal nk jugak duduk yang dh ada orang lain duduk. mau masuk berita mlm nnt. hehehehe
 
budak kecik nie bukan main suka dapat pensil ngn kertas. nie la minat dia sekarang. mewarna. menulis. baca kurang skit. tp klu dpt pensel mmg leka. in fact masa food dh smpi, sruh simpan dulu pensel sume dia marah. nk jugak menulis sambil mkn. suka ati la nakkk..janji awak nak makan. ape menu fevered selain ribs???
 
scroll....
scroll...
scroll....
 
 
 
kickin shrimp....sedap nyer lahai. mkn panas2. nie mmg xleh nk miss la bile makan. bawah tu penuh salad. udang tu salut ngn cheese. sedap. xde la mahal sgt. still okay lg. so far rs nyer br sekali 2 je miss order kickin shrimp nie. cuba la try. sedap.
 
maaf la quality gmbr kurang bess..I ollsss pki Samsung note 2 je. orang dh note 5 kita masih note 2. hp nie masih elok belum ada keperluan untuk tukar....tunggu la duit terpijak kat mane - mane bank. hihihih
 
 nie semua menu kitaorg mkn. ribs amik full rack. sedap nyer. cuma ribs nie kecik la. cuba tgk. comel2 je sume. tapi tau diaorg akan timbang semua portion. tp kecik xpuas.
 
masa taip2 nie pun terliur2 tgk ribs tu.sodap nyer lahai. nk mkn tiap2 minggu bengkok la bank card.
 
kids menu. for free okay tp kene order main entrée la. alyaa amik kan safiyyah chicken bite. banyak jugak dia mkn. tu pun kene paksa. kt tangan tetap pensel. tu pun sebab dia bukan kidal. klu kidal mmg tetap menulis la tu.
 
tapi alyaa suka la cara Tony Romas, chillis & ada a few lagi restaurant yang sediakan alat tulis tuk kids. tuk tarik perhatian anak - anak kecil nie masa makan. so xde la yang meragam ke menangis or boring. tuk safiyyah dia sampai bawak balik kertas n pensel tu. suka sangat.
 
still melukis. dh tinggal skit - skit je space kt kertas tu. macam - macam dilukis. imaginasi budak - budak nie luas. kita nmpk lukis tu kotak tp dia nmpk tu pintu rumah. masa ini klu boleh jgn disekat pemikiran anak - anak nie. masa untuk explore keadaan sekeliling dia. okay dh melalut.
 
till we meet again...
 
 

ice cream Jipangji

selalu tengok ice cream nie dalam cite korea. sape layan korea mesti tau ie cream nie. unik tau. xde bentuk cone..tp bentuk half U. penah baca dalam blog kak popular blogger ((selamat bergembira di korea sis))pasal ice cream nie. kak sue makan dekat Avenue K. So ari sabtu lepas g birthday party kt wangsa maju...husband tny nk pegi mane lg. trus je jwb nk g Avenue K nk beli ice cream. nasib baik jalan xtruk jem. trus masuk parking. confiden nak carik ice cream Jipangji nie tp xtau pun dekat level berapa sume.
 
rupenya level train putra dalam Avenue K. betul2 depan escalator.
 
nie la rupa kedai Nye..kecik je.tgk kedudukan dia pun sebelah escalator
 
nie posing xyah pndg camera namanya..
 
anak beranak dh serupa xpenah mkn ice cream je.
 
nie beza saiz kecik ngn besar. beza pun seringgit je ms nie. ice cream cone tu ada perisa tau. perisa jagung. sedap cume mcm lemau skit. xtau la klu gitu rasa Nye....sbb xpenah smpi korea kan. hahaha
 
kebetulan masa beli staff jipangi cakap boleh mixed flavor. so alyaa amik vanilla ngn coklat. rupa Nye xbape nk coklat kan. hahaha.
 
sepanjang - panjang cone ice cream tu penuh ngn ice cream tau. bukan takat kt ujung - ujung tu je. penuh smpi ke dalam. tp kawan alyaa ckp ice cream nie lu***. hahahah.otak kuning abis budak -budak nie.
 
kt sana jugak ada susu pisang..dh lama tau carik susu pisang nie. sedap nyer lahai. safiyyah suka angat. tp mahal giler. 1 kotak nie RM6. rs nk jilat2 kotak tu. hahahah. gitu la kami mencarik ice cream ini smpi ke Avenue K. smpi kene parking RM5. hahhaa.
 
husband siap perli2..parking ngn ice cream dh nak sama harga dh. sedangkan xsmpi 30 minit pun duduk dalam Avenue K. biasa la yang oiii..tpt mahal. lepas selesai hal ice cream kt Avenue K kitaorang gerak je Mid valley.
 
rupa - rupa nya kt mid valley ada jugak kedai Jipangji nie kt area maybank level the chicken rice shop atau tony romas.. hahahah.kene bahan gegiler ngn husband. susah payah masuk Avenue K...rupanya mid valley pun ada. hahaha. mane la kita nk tau..baca dalam blog kak sue kt Avenue K so kita pegi la sana. hahahah.
 
kt IOI mall ada jual susu nie tuk pengetahuan korg. tp ice cream lum jupe lg. hahahah.jgn jadi seperti ku..
 

Thursday, October 8, 2015

the geroboc @ kota damansara

sape penah beli kasut kt cni? #thegeroboc alyaa 1st time masa pegi makan kt shell out. memang dh plan sesgt nk beli clog kt sini. cantik yang hamat. selama nie follow ig je. so xleh jd jom pegi beli. senang je nk carik klu sape yang familiar dengan Kota Damansara. The Geroboc nie area The Strand Kota damansara atau pun area vendville. The geroboc tingkat 1. ada lif...xde masalah.
 
nie btul2 terjadi. masuk2 je terus pegi serbu kt kasut nie. ini lah pilihan ati. jatuh ati sgt kt clog nie. warna ini jugak yang jd pilihan ati. masuk terus meluru & minta size. gile jatuh ati kan...smart sgt la kasut nie. pastu yang bes kt kedai nie diaorg letak cermin sebesar - besar alam nie. seronok nyer amik gmbr. posing sakan ngn kasut pinjam (lum bayar kan).
 
Clog nie RM109. berbaloi beli. cantik & lain dari yang lain la. xde la sama mcm vincci, hush puppies or clark.

nie la suasana atau rupa butik the geroboc nie..semuanya tentang kasut. wedges, selipar, sandal sume ada. design sume up-to-date..

Sila bayar di kaunter itu. cantikkan interior butik nie. simple tp relaxing.

banyak pilihan. banyak design & yang pasti size xde mslh. mmg trendy la design2 yang diaorg ada. semalam, the geroboc buat sale...online or walk in 2 2 boleh. alyaa ada beli lg 1 design. hahaha. mmg dh jatuh ati sgt nie. alyaa beli yg dlm gmbr kt atas nie. yg tali2 plak. tp warna pink. xsbr nk dpt. berbaloi la.
 
next nk tunggu the geroboc buat sale flat plak. ooh anyway, ada beli jugak kasut tuk safiyyah kt sini. cantik sgt2. xde plak tuk org besar.
 
cantik kan...suweet je kasut nie. nak jugak tuk org besar. yg nie harga berbaloi tau. RM45 je. last pair. hehehe
 
kasut nie besat skit. tp nk jugak pki. xleh sbr2 dh. so ape cara nak bagi pakai jugak tanpa terbukak - bukak??? scrolll bawah
 
TISU. ahahahah.sumbat tisu so dh leh pki. hahahah.
 
okay bye.
 
till I write again.
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...