m e & u

Daisypath Friendship tickers

Monday, January 19, 2015

safiyyah lupa suap mama!!!

Sabtu mmg dh tau nk pegi OU. nk amik jam husband kt OU. tu la pegi lagi beli jam jauh2 kan susah. walaupun 30 minit je dh smpi tp tetap jauh la tu dr umah. ada je yg lg dekat. plan asal mmg setakat pegi amik jam & balik. tp biasa la. rs x berbaloi duk dlm kete 30 minit masuk ou trus je blk kan.
 
nie saje mengatal...xde beli pun. cukup la sorg 1. asyik beli jam handbag je xpyh beli umah la jwb nyer. dpt je jam trus kuar..xyah belek2 yg lain. kang lain yg jd.
 
So husband decide duk lepak makan ice cream kol 1 tgh ari..mmg konsep dia cuaca panas mkn sejuk tp klu tgh ari x mkn perut kebulur. aku mmg dh aim baskin robbin je..aku nk strawberry cheesecake. dia nk haagen dazs plak. safiyyah pun dh tunjuk2 baskin robbin dh. melepas.
 
tak de buat pape pun.mmg lepak2 tuk mkn ice cream. then boleh balik...baju nk gosok. umah nk kemas nk mop..menangis mkn ice cream.
 
 
gmr nie ada alyaa masukkan dalam FB. boleh x aku emo. safiyyah lupa tuk suap alyaa. lepas je dia suap papa, dia trus continue mkn ice cream. makan ati btul. gmbr atas nie gmbr ulangan. yg buat emo sebelum nie xsempat amik gmbr pun.
 
since dh emo sruh la dia suap lg sekali papa dia. & lagi sekali safiyyah xigt tuk suap mama dia...urgghhh!!! 2 kali mkn ati ulam ice cream mama safiyyah. terpk plak dia xperasan mama dia kt sebelah ke pe nie.???
 
tp xpe...relax2..mama punya dh smpi. kita kongsi la yer bang..xkan la takat nak mkn ice cream je nk byr dekat ratus2 kan..no good. sedap lava cake nie. yummeh!!! tp mcm biasa la mesti ada je yg kacau. xcukup 1 scoop dia punya sorg..nk kacau jugak papa & mama punya tau si kecik nie..
 
siap sound mama dia lg..
 
safiyyah: jgn la makan kakak punya!!!
 
mama : terkedu 3 second sebelum bergaduh ngn anak psal ice cream. hahaha
 
k la..tu je aktiviti kitaorg sabut lepas. ahad mcm2 kitaorg buat.
 
kitaorg lepak KLCC. nnt alyaa share next entry k..
 
till we meet again,.
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...