m e & u

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, June 2, 2015

hari ibu

tidak menjadi trend untuk kitaorg celebrate hari ibu nie. kalau ada nk keluar mkn keluar la..klu xde mmg xde celebrate pape kecuali wish2 mcm tu je. tahun nie tahun ke 4 alyaa jadi mama. sebelum nie mmg xde celebrate secara khas mcm celebrate birthday. tapi husband buat sumting yang sgt simple yet boleh menitis air mata (mak2 cengeng camni la)
 
tengah  gosok baju tetiba si kecik nie masuk & tunjuk kertas nie. alalololo suweet sgt nie. of coz la papa dia tlg kan. tp effort yg papa dia amik tu buat hati alyaa tersentuh ( jgn muntah). igt xde nk wish ke pape. walaupun x celebrate tp klu wish kan lg best.
 
muka masam abis sbb kene marah..ada ke patut pegi dikoyakkan kertas nie. mmg menjerit la mama. tu muka merajuk kene marah la tu.
 
kene la pujuk...kesian plak. penat - penat dia buat tuk mama tp mama marah dia plak kan. selesai sesi memujuk baru la boleh senyum. sekarang nie xsemua ABC safiyyah kenal. ada je yg dia still confius. tp xpe. baru masuk belajar & xde push safiyyah sangat..xnk dia xappy belajar.
 
anyway,,,tq syg sbb awak & papa buat card nie tuk mama. im a happy mama!!!
 
till we meet again.
tengah
 
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...