m e & u

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, June 2, 2015

lady driver + tayar pancit

kt Malaysia nie mmg terkenal dengan 'Lady driver'...tp tuk alyaa perkataan lady driver tu bukan untuk bawak xbetul, bawak slow tp duk lane kanan ( lelaki pun ada tau bwk slow duk lane kanan). anyway, masa otw pegi keje ari tu elok je tayar tu..xde plak rasa lain stereng bergoyang or pape. elok je. sampai la naik ofis. tetiba staff bg tau TAYAR PANCIT. gelabah turun bawah..xnk percaya ia nya jadi. sbb klu betul berjadi terbang riang la duit - duit ku....
 
betul..tayar pancit. totally pancit. seperti biasa lady driver nie pun telefon la sang suami. minta tlg. husband tgh keje okay. tp ape leh buat...saya lady driver yang hanya tau bawak kereta sahaja. isteri awak xreti nk pam tayar apatah lg nk tukar tayar yang pancit.
 
lepas lunch husband dtg untuk tukar tayar. dari pagi tadi tayar tu terpaksa dibiarkan dalam keadaan pancit. ada jugak kawan - kawan ckp nnt rim akan rosak or kemek. staff nk tlg tukarkan tp tetiba kene pegi KL so xdpt la nk tlg.
 
tengah - tengah panas kene menukar. I payungkan suami I ok..sape xsyg laki oiii. hihihi.
 
 
 
nasib baik la boleh tampal je. klu xboleh mmg x jd pegi Cameron. hahaha.kejadian nie ari nie isnin. nk pegi Cameron ari ahad. lagi pun tayar nie baru sgt2 ditukar. sehari sebelum GST kitaorg tukar empat - empat tayar baru. mmg menangis la tetiba kata pancit. baru sebulan setgh umur tayar.
 
tapi rezeki masih berpihak pada alyaa. ada rezeki utk bawak anak pegi Cameron. tampal je. RM10. rezeki. syukur.
 
nnt alyaa update plak cerita Cameron.
 
till we meet again!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...