m e & u

Daisypath Friendship tickers

Monday, August 24, 2015

HARD ROCK HOTEL PENANG - THUMB UP!!! - INTRO

Sebelum mula cite..nk minta maaf byk2...dlm nie akan byk gmbr anak I je & byk gmbr hotel. sbb xtau bile I akan smpi cni lg.
 
as usual, I lah tukang plan ape aktiviti mane nk pegi, ape nk buat...so tuk raya nie, alyaa dh decided nk pegi hard rock hotel. mmg dh plan lama sgt2 dh. dari memula hard rock buka nk pegi....tp harga bilik membuatkan alyaa berpk 8 9 kali. hahaha. nmpk x kedekut disitu?? of coz la. penat carik duit. kene kedekut skit.
 
since ini adalah entry intro semata - mata....jom cuci mata tgk gmbr masa jd pelawat luar hotel je. tahun 2014. hahahha..tp masa nie I duduk hotel yg tgh femes hydro hotel. femes sbb cite LOVE YOU MR ARROGANT. hahaha..giler terpengaruh kan.
 
nie memula lps g taman rama - rama. (bes tau tmn rama2 kt penang. byk rama2. bkn cam KL.) larik topic jap.
 
 
my mini family..tgk kaki mak ngn kaki anak. hahahha. sesame kurang sopan. keluarga kaca mata. hahah
 
akhirnya setelah dipikir kali ke10, tahun nie jadik la kami pegi duduk kt hard rock hotel nie. next entry I up plak psal hotel yer.
 
Till we meet again.
 
 
 

2 comments:

  1. Haha baru jer mention kat Hubby harituh, rindu kat Hard Rock Hotel Penang. Tak sabar nak baca blogpost Alyaa pasal HRH. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...